Ο Πέτρος Βεντουρής παρουσιάζει το τέταρτο κατά σειρά τραγούδι μέσα από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Όλα για όσα προσεύχεσαι» που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο από τη Final Touch! Η αρχή έγινε με το τραγούδι «Χάρτινο λουλούδι», ακολούθησε το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, και το ντουέτο του Πέτρου με τη Σαββέρια Μαργιολά, με τίτλο «Σε λίγο ξημερώνει».

ventouris_2015_06_001

 

Σήμερα παρουσιάζει το τραγούδι «Πουν», σε στίχους και μουσική του ιδίου, το οποίο ερμηνεύει παρέα με την ταλαντούχα Μαρία Καρέτσου. Το τραγούδι αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, γράφτηκε ένα βράδυ στις αρχές καλοκαιριού του 2015. Την επόμενη μέρα μαζί με τη βοήθεια της φωνής και του μαντολίνου της Μαρίας Καρέτσου πήρε την αρχική του μορφή, ενώ την τελική του μορφή την απέκτησε μετά την ενοχρήστρωση του Γιώργου Τσιατσούλη και Πέτρου Βαρθακούρη.

 

Η σημασία της λέξης «Πουν» παραμένει μυστικό καλά φυλαγμένο για τον τραγουδοποιό, και έχει συναισθηματική αξία για τον ίδιο!

Την ενορχήστρωση του δίσκου έχουν επιμεληθεί οι Πέτρος Βαρθακούρης και Γιώργος Τσιατσούλης. Μίξη και master έχουν κάνει ο Χάρης Κρεμμύδας και oΓιάννης Πετρόλιας αντίστοιχα.

Οι μουσικοί που έπαιξαν στο συγκεκριμένο τραγούδι είναι οι εξής:
Κιθάρες: Πέτρος Βαρθακούρης- Πέτρος Βεντουρής
Ακορντεόν: Γιώργος Τσιατσούλης
Μαντολίνο: Μαρία Καρέτσου
Βιολί: Ειρήνη Συσκάκη
Φλάουτο: Ελευθερία Πολογεώργη
Κοντραμπάσο: Πέτρος Βαρθακούρης
Τύμπανα: Γιάννης Αγγελόπουλος
Ηχοληψία: Χάρης Κρεμμύδας – Αλέξης Αντωνίου (για τις κιθάρες)

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο White Pebbles Studio στην Πάρο αλλά και στο home studio του Γιάννη Αγγελόπουλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here