Φωτογραφίες: Χαρά Γερασιμοπούλου
Σοφία Κοσμίδου

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας ‘’Λούνα Μπαρ’’ που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες αρχές του 2016.

Το σενάριο της ταινίας ανήκει στην Ειρήνη Λουκάτου, η σκηνοθεσία στον Σπύρο Μιχαλόπουλο ενώ το καστ περιλαμβάνει πολλά γνωστά ονόματα, μεταξύ των οποίων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Τρύφωνας Καρατζάς, ο Θύμιος Κούκιος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Τόνυ Δημητρίου, η Λήδα Ματσάγγου, η Ευγενία Δημητροπούλου και πολλοί ακόμη.


Το βασικό τραγούδι της ταινίας με τίτλο ‘’Αλλιώς’’ είναι σε μουσική των Victory In Rio και στίχους της Βέρας Αλεξανδροπούλου. To τραγούδι θα κυκλοφορήσει και με ξένο στίχο με τον τίτλο “Hello Hello”, ως digital single από την 14 Music. Όλο το soundtrack της ταινίας, φέρει την υπογραφή των Victory In Rio και θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα!

Το τελευταίο γύρισμα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ στο Γκάζι, σε μία βραδιά με πολύ κέφι, ενέργεια, μουσική και ένα live gig – έκπληξη από τους Victory In Rio!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here