Πιο φτωχή η παγκόσμια μουσική σκηνή από χθες, καθώς η Dolores O’ Riordan δεν είναι πια κοντά μας. Η πολύ γνωτή frontwoman των Cranberries βρέθηκε νεκρή στο Λονδίνο όπου βρισκόταν για ηχογραφήσεις. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Η τραγουδίστρια που αγαπήθηκε χάρη στην πολύ ιδιαίτερη φωνή και τον τρόπο ερμηνείας της, έπασχε τα τελευταία χρόνια από μανιοκατάθλιψη και ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή.


Γεννήθηκε το 1971 στο Limerick της Ιρλανδίας. Το 1990, σε ηλικία μόλις 19 ετών, εντάχθηκε στους Cranberries και το 1993 ήρθε η επιτυχία που καθιέρωσε το συγκρότημα και την ίδια, το περίφημο “Zombie“, το οποίο υπήρχε στο album «No Need to Argue», που πούλησε 17 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο το κόσμο! Ωστόσο συνολικά με τους Cranberries πούλησαν περισσότερους από 40.000.000 δίσκους!

Το 2003 το συγκρότημα διαλύθηκε και η Dolores ακολούθησε σόλο πορεία, στη διάρκεια της οποίας έκανε δύο δίσκους. Το 2009 το group επανενώθηκε και έκανε περιοδείες. Να θυμίσουμε πως τον Ιούλιο του 2010 έπαιξαν στο Θέατρο Βράχων σε μια μοναδική συναυλία!

Μια γνήσια ροκ σταρ, που έμελε να φύγει από τη ζωή, μόλις στα 46 της χρόνια…
Να σημειώσουμε ότι ήταν μητέρα τριών παιδιών, που είχε από τον γάμο της με τον Don Burton (μάνατζερ συναυλιών των Duran Duran), με τον οποίο χώρισε το 2014 μετά από 20 χρόνια γάμου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here