100 χρόνια και κάτι από τη γέννηση του μεγάλου Βασίλη Τσιτσάνη, δύο σπουδαίες λαϊκές φωνές συναντιούνται σε… “Ένα τραγούδι για τον Τσιτσάνη“. Ένα τραγούδι, σε μουσική του Ανδρέα Λάμπρου και στίχους του Σταύρου Σταύρου, αφιερωμένο στον άνθρωπο που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι όσο κανένας άλλος.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Μιχάλης Δημητριάδης ενώνουν τις φωνές τους εκεί που οι “Ακρογιαλιές” και τα “Δειλινά” συναντούν τις “Αραπίνες”, τον “Άη Νικόλα”, τη “Συννεφιασμένη Κυριακή”… Το τραγούδι κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, σε συνεργασία με το Μουσείο Τσιτσάνη και την οικογένεια του σπουδαίου συνθέτη. Έρχεται για να μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές και να μας θυμίσει την Ελλάδα που αγαπήσαμε.

Ο Ανδρέας Λάμπρου γεννήθηκε στην Σαλαμίνα και ως συνθέτης συνεργάστηκε με σπουδαίους ερμηνευτές και στιχουργούς όπως οι Γ. Νταλάρας, Α. Πρωτοψάλτη, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μ. Ελευθερίου κ.α.

Ο Σταύρος Σταύρου γεννήθηκε στη Λευκωσία και ως στιχουργός έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως Τ. Τσανακλίδου, Γλυκερία, Στ. Κραουνάκης, Μ. Πλέσσας κ.α.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Μιχάλης Δημητριάδης δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Και οι δύο έχουν σημαδέψει με τις ερμηνείες τους το ελληνικό τραγούδι και μας έχουν χαρίσει πανέμορφες, μελωδικές στιγμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here