Οι Πλέγμα είναι ένα νέο σχήμα που αποτελείται από έξι νέους καλλιτέχνες από διαφορετικά πεδία και με τελείως ξεχωριστές διαδρομές και μας συστήνεται με το τραγούδι «Για σένα άλλαξα Θεό».

Αυτό το πρώτο δείγμα δουλειάς, είναι ένα μέρος από μια φιλόδοξη εργασία που εμπνέεται από το ανέκδοτο διήγημα του Παντελή Κυραμαργιού «Ως την άκρη της κλωστής».

plegma_2014_11_001

Γνωστός από τη συμμετοχή του στους Μelisses, ο Παντελής έχει γράψει τα τραγούδια που ερμηνεύει η Εύα Λαύκα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της καλλιτεχνικής κολλεκτίβας θα δημιουργήσουν πίνακες και video εμπνευσμένα από το έργο, που θα ολοκληρωθεί με την μουσικοθεατρική του απόδοση.

Για τον Παντελή Κυραμαργιό, οι Πλέγμα είναι ένας ακόμα τρόπος έκφρασης πέρα από τη συμμετοχή του στους Melisses αλλά και την συγγραφική του παρουσία που έχει ήδη εκδοθεί.

Το σχήμα συμπληρώνουν η Σαβίνα Λίτση που αναλαμβάνει να ζωγραφίσει τις μελωδίες ενώ οι οπτικές αναπαραστάσεις σκηνοθετούνται από την θεατρική ομάδα «Ιδέα» των Κώστα Γάκη, Αθηνάς Μουστάκα και Κωνσταντίνου Μπιμπή.

Οι Πλέγμα είναι:
Κώστας Γάκης
Παντελής Κυραμαργιός
Έυα Λαύκα
Σαβίνα Λίτση
Αθηνά Μουστάκα
Κωνσταντίνος Μπιμπής

Το τραγούδι «Για σένα άλλαξα Θεό» κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Feelgood Records.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here