Μια αναδρομή με μοναδικό τρόπο σε τραγούδια απ’το 1989 έως το 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι βρεθούν σε κάποια απο τις συναυλίες του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Γιάννη Μηλιώκα το φετινό καλοκαίρι. Μουσικές και λόγια πού χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Μία ξεχωριστή μουσική εκδοχή, πολύ γνωστών αλλά και “κρυμμένων” κομματιών, από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου, μαζί με τραγούδια από την ιδιαίτερη μουσική διαδρομή του Γιάννη, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ακουστικές και ηλεκτρικές ενότητες που θα χρωματίσουν τις βραδιές των παραστάσεων τους  στην Ελλάδα και την Κύπρο.
pliatsikas_miliokas_2015_06

Στο πρόγραμμα που ετοιμάζουν υπάρχουν όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα & του Γιάννη.Μηλιώκα “Μοναξιά μου Όλα, Ροζ, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Για το Καλό Μου, Ποιος εχει λόγο στην αγάπη, Ποιμενικό Ροκ” και πολλά ακόμα, μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις.

Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου, συναντά το χιούμορ και τον μουσικό σαρκασμό του Γιάννη, σε έναν μουσικό συνδυασμό που ελπίζει να δώσει το ρεύμα που χρειάζονται οι καλοκαιρινές νύχτες μας για να γίνονται όλο και πιο ζωντανές !!!

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
6/7/15 : ΡΕΘΥΜΝΟ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
7/7/15 : ΑΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΙΕΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ) – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ –  ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο        ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ
8/7/15 : ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ – 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ –  ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ
18/7/15 : ΧΙΟΣ – ΘΕΑΤΡΟ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» – ΚΑΣΤΡΟΜΗΝΑ
20/7/15 : ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΚΑΣΤΡΟ
29/7/15 : ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΑΣΤΡΟ
9/8/15 : ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΡΗΤΗ – ΓΗΠΕΔΟ –  “AGIOS MUSIC FESTIVAL”
1/9/15 : ΒΟΛΟΣ – Θερινό Δημοτικό θέατρο Βόλου “Μελίνα Μερκούρη”
7/9/15 : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here