Οι Politically Incorrect, η δυναμική Pop-Rock μπάντα από τον Πειραιά, με την επιτυχημένη πορεία του single τους “Where Did I Go Wrong” κατέκτησαν τα μεγαλύτερα ροκ ραδιόφωνα της χώρας.  Λίγο μετά με το δεύτερο single τους “Puppet” απέδειξαν ότι η αρχική τους επιτυχία μόνο τυχαία δεν ήταν κι ότι ήρθαν για να μείνουν!

for you1

Σήμερα κυκλοφορεί ένα ακόμη single από τoυς Politically Incorrect, το “For You”. Μέσα από τους  ευαισθητοποιημένους στίχους του “For you”, θίγουν ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα, εκείνο των άστεγων και για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται ή δεν αντιμετωπίζονται.  Στο τέλος καταλήγουν στην διαπίστωση πως αν δεν αλλάξουμε εμείς στάση και συμπεριφορά, δεν πρόκειται να αλλάξει και η κατάσταση γύρω μας.

“…To you, I got to  change my point of view, For you, I got to make things right –  it ‘s true…”

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2011 κι από τότε έχει πραγματοποιήσει πολλές live εμφανίσεις σε διάφορες σκηνές της Αθήνας με μεγάλη επιτυχία και έχει αποκτήσει πιστό κοινό. Το πρόγραμμα των Politically Incorrect επί σκηνής περιλαμβάνει πολλά αγαπημένα mainstream pop-rock κομμάτια και alternative επιλογές τις οποίες διασκευάζουν με κέφι και πάθος, προσθέτοντας τις δικές τους πινελιές!

Οι Politically Incorrect είναι:
Μάντυ Φραγιαδάκη: Φωνή
Άρης Ρωμαίος – Διογένης Κυρατζόγλου: Κιθάρες
Χρήστος Χιονάς: Μπάσο
Βαγγέλης Μεϊμέτης: Τύμπανα

Μουσική –Στίχοι: Χρήστος Χιονάς
Παραγωγή:   Διογένης Κυρατζόγλου
Mastering: Αλέξανδρος Χρυσίδης
Ηχογραφήθηκε στο
 Piper Studio
Φωτογραφία: Κατερίνα Κολιοπούλου
Artwork:  Βαγγέλης Μεϊμέτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here