Δύο νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές, η Πολυξένη Καράκογλου και ο Δημήτρης Βουτσάς, ανεβαίνουν στη σκηνή του Ιανού με εφόδιο τη φωνή τους και αποσκευές γεμάτες τραγούδια ανθεκτικά στον χρόνο αλλά και «καρπούς» τελευταίας εσοδείας.

Η Πολυξένη Καράκογλου και ο Δημήτρης Βουτσάς, δύο από τους νέους ερμηνευτές που διακρίθηκαν στην 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, πρωταγωνιστούν στην παράσταση-έκπληξη «Εδώ & τώρα», με την υπογραφή της Μαργαρίτας Μυτιληναίου.

Μέσα στο πρόγραμμα, οι μεγάλοι δημιουργοί συναντούν τους σύγχρονους τραγουδοποιούς και, ταυτόχρονα, οι δυο νέοι ερμηνευτές παρουσιάζουν δείγματα από το πρώτο ολοκληρωμένο επίσημο “παρών” τους στη δισκογραφία.

voutsas_karakoglou_2019_02

Η Πολυξένη συνεργάζεται με την Αθηνά Σπανού και τον Γρηγόρη Πολύζο και ο Δημήτρης με τη Φωτεινή Λαμπρίδη και τον Μίμη Νικολόπουλο.

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στις 9:30 το βράδυ, στη μουσική σκηνή του Ιανού, τα δύο παιδιά δίνουν φωνή σε όνειρα και εφιάλτες και διηγούνται ιστορίες με happy ή… καθόλου end, ενώνοντας το χτες με το σήμερα! Αξίζουν την προσοχή σας.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Γρηγόρης Πολύζος | πιάνο
Ιάσονας Θεόδωρος Μαυρογεώργος | κιθάρα
Μάριος Ιβάν Παπούλιας | βιολί, φλάουτο
Κώστας Σταυρόπουλος | μπάσο

Επιμέλεια προγράμματος: Μαργαρίτα Μυτιληναίου
Ενορχήστρωση: Γρηγόρης Πολύζος
Σκηνική παρέμβαση, σχεδιασμός αφίσας: Ανδρέας Γεωργιάδης
Ήχος-φώτα: Νίκος Ψεγιαννάκης
Οργάνωση παραγωγής: Βιβή Γερολυμάτου
Διοργάνωση-παραγωγή: ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου
Ώρα: 21:30

ΙΑΝΟΣ
Σταδίου 24, Αθήνα
: τηλ. 210 3217917

Εισιτήρια: Είσοδος (με κρασί ή μπύρα), 16 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here