Δύο νέα παιδιά, η Πολυξένη Καράκογλου και ο Δημήτρης Βουτσάς, έρχονται στο KREMLINO Gallery Bar, με εφόδιο τη φωνή τους και αποσκευές γεμάτες τραγούδια ανθεκτικά στο χρόνο αλλά και «καρπούς» τελευταίας εσοδείας!

Θα τραγουδήσουν για τους ανολοκλήρωτους έρωτες της ζωής μας και για τις ανθρώπινες αντοχές. Θα αφηγηθούν ιστορίες για τη δύναμη και την αδυναμία μας, που μέσα από στίχους και μελωδίες έγιναν κομμάτι της ταυτότητάς μας.

Η Πολυξένη Καράκογλου και ο Δημήτρης Βουτσάς, δύο από τους νέους ερμηνευτές που διακρίθηκαν στην 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, πρωταγωνιστούν στην παράσταση – έκπληξη «Εδώ & Τώρα», με την υπογραφή της Μαργαρίτας Μυτιληναίου.

Μέσα στο πρόγραμμα, οι μεγάλοι δημιουργοί συναντούν τους σύγχρονους τραγουδοποιούς και, ταυτόχρονα, οι δυο νέοι ερμηνευτές παρουσιάζουν δείγματα από το πρώτο ολοκληρωμένο επίσημο «παρών» τους στη δισκογραφία.

Η Πολυξένη συνεργάζεται με την Αθηνά Σπανού και τον Γρηγόρη Πολύζο και ο Δημήτρης με τη Φωτεινή Λαμπρίδη και τον Μίμη Νικολόπουλο.

Σάββατο 2 & 9 Μαρτίου, στις 22:00 το βράδυ στη μουσική σκηνή KREMLINO Gallery Bar, τα δύο παιδιά δίνουν φωνή σε όνειρα και εφιάλτες και διηγούνται ιστορίες με happy ή… καθόλου end, ενώνοντας το χτες με το σήμερα!

Ερμηνεύουν: Πολυξένη Καράκογλου & Δημήτρης Βουτσάς
Επιμέλεια προγράμματος: Μαργαρίτα Μυτιληναίου
Ενορχήστρωση: Γρηγόρης Πολύζος
Διοργάνωση – παραγωγή: ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ

Σάββατο 2 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 22:00

KREMLINO Gallery Bar
Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς
Κρατήσεις: τηλ. 210 4100010

Είσοδος θεάματος: 7 € (για την ενίσχυση των σκοπών του ΕΝ.Π.ΑΝ.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here