Η Πολυξένη Καράκογλου, ύστερα από τις πολύ πετυχημένες της εμφανίσεις στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό για την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη», στο κέντρο της Αθήνας, και παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Σημεία Στίξης», εμπνευσμένη από το ομότιτλο album που πρόσφατα κυκλοφόρησε. Μια ιστορία με αρχή, μέση αλλά χωρίς τέλος…

Με αφορμή τα καινούργια τραγούδια της Πολυξένης Καράκογλου και της Αθηνάς Σπανού που περιέχονται στο album «Σημεία Στίξης» στήνεται μία παράσταση που περιγράφει τη σπειροειδή πορεία της ζωής ενός ανθρώπου από την ενηλικίωσή του και μετά. Ενός ανθρώπου που βλέπει την πραγματικότητα ως έχει και δεν σκοντάφτει σε ψεύτικες οάσεις. Καλείται να αναλάβει την ευθύνη του εαυτού του και να αντιμετωπίσει τους φόβους του μέχρι την παράδοση της σκυτάλης στον επόμενο νέο άνθρωπο που ξεκινάει τη δική του πορεία. Κάθε σημαντική στάση στη ζωή του ένα σημείο στίξης και κάθε σημείο στίξης ένα τραγούδι του album που μαζί με τραγούδια σημαντικών δημιουργών λένε μία ιστορία που αφορά όλους μας.

Συγγραφή κειμένων: Αθηνά Σπανού
Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Πολυξένη Καράκογλου

Παίζουν οι μουσικοί:
Μάριος Ιβάν Παπούλιας (βιολί, κιθάρα, ενορχηστρώσεις)
Αιμιλιανός Σταυρινός (πιάνο)
Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά)

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Θέατρο «Τζένη Καρέζη» (Φουαγιέ)
Ακαδημίας 3, Αθήνα
(στάση μετρό: Σύνταγμα)
Πληροφορίες: Τηλ.: 2103636144 – 2103625520

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (Εισιτήριο θεάματος)
Προπώληση: Viva.gr

* Στην παράσταση τηρείται αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Οι εισερχόμενοι στο χώρο θα πρέπει να διαθέτουν έγκυρο, σύμφωνα με το τρέχον υγειονομικό πρωτόκολλο, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (π.χ. ταυτότητα, δίπλωμα). Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here