Απρίλιος 2012
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Pop Eye δημιουργήθηκαν τέλη 2005, από τους αδελφούς Γιάννη & Μάρκο Καλατή και το Δημήτρη Καμπούρη. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει ένα single στη Sound of Everything, το ραδιοφωνικό hit “The Deepest Sea” και το ομώνυμο debut cd τους (Shift Records). Η συμμετοχή τους στη συλλογή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου με το τραγούδι τους “If you…” ξεχώρισε επίσης.

Σχεδόν 4 χρόνια μετά από το debut cd τους, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν με τη 2η ολοκληρωμένη τους δουλειά, με τίτλο Almost Dead, Still Alive” (που δεν είναι τυχαίος), σε δική τους DIY παραγωγή και να το διανείμουν δωρεάν στο διαδίκτυο.

Παραμένοντας πιστοί στις καταβολές τους, συνεχίζουν να παίζουν με τα pop ιδιώματα (indie pop, electropop, electronica, dance e.t.c.) και να δημιουργούν

3-4λεπτα pop τραγούδια, όπως ο προπομπός του cd, “The Night Falls”, με το εμπνευσμένο video clip, σε σκηνοθεσία Ντανιέλας Σταματιάδη & Μιχάλη Ασθενίδη.

Το 2ο single από το cd, αποτελεί το Life”, στο οποίο συμμετέχει για 1η φορά στα φωνητικά το νέο μέλος του συγκροτήματος, Έφη Θεολόγου.

Το εξώφυλλο & οπισθόφυλλο σχεδίασε ο Βασίλης Γρίβας.

 

PopEye – Line Up:
Δημήτρης Καμπούρης | vocals, lyrics
Γιάννης Καλατής | drums, keyboards, programming
Μάρκος Καλατής | guitar, programming
Μάνος Αναγνωστάκης | bass
Έφη Θεολόγου | vocals, keyboards, guitar

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here