Ένα νησί μέσα στην πόλη!
Το φετινό City Garden Festival μεταμορφώνεται σε μια όμορφη πλατεία ενός ελληνικού νησιού. Αυτό το καλοκαίρι κλείστε το εισιτήριό σας και ελάτε σ’ ένα νησί μέσα στην πόλη με αναρριχητικές μπουκαμβίλιες και γεράνια.

Πολλοί συγγραφείς, στην παγκόσμια λογοτεχνία, παρομοίασαν τα νησιά με κόσμους σε μικρογραφία, με αντίγραφα ενός σύμπαντος, πλήρους και τέλειου. Τα χαρακτήρισαν ως μέρη ιερά εν μέσω ενός βέβηλου κόσμου, τα αποκάλεσαν καταφύγια. Ένα δροσερό καταφύγιο φιλοδοξούμε να είμαστε κι εμείς αυτό το καλοκαίρι!

Το φετινό πρόγραμμα του City Garden Festival είναι πολύχρωμο και έντονο. Στα χρώματα της Ειρήνης. Στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Γιατί κάθε χρώμα έχει τη δική του δόνηση και εκφράζει διαφορετικά συναισθήματα. Γιατί τα χρώματα είναι φως και ενέργεια. Γεννούν θετικές σκέψεις που προσελκύουν όμορφα πράγματα. Αυτή είναι η επιδίωξη του City Garden Festival!

Θεάματα γεμάτα συναισθήματα και εικόνες, γεμάτα νοσταλγία και χαρά. Στη γλωσσική εικόνα του κόσμου, η χαρά είναι από τις σημαντικότερες πολιτιστικές έννοιες, είναι το αίσθημα μεγάλης ευχαρίστησης που όλοι εμείς στο City Garden Festival θέλουμε να σας μεταδώσουμε με τις επιλογές μας.

Πολλές οι συναυλίες και οι μουσικές παραστάσεις που θα απολαύσουμε στο City Garden Festival, από ελληνικά αλλά και από διεθνή, μεγάλα και αγαπημένα ονόματα. Και από πολλά μουσικά φάσματα: από το κλασικό και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι μέχρι το κλασικό μπαλέτο, το μιούζικαλ και την όπερα, από τη ροκ και την ποπ μέχρι την ηλεκτρονική μουσική.

Το πολύχρωμο, εκρηκτικό και πολυπολιτισμικό πρόγραμμα του CT Garden Festival είναι εδώ!

Στον εξωτερικό χώρο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Γαλατσίου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 7701700

Το φετινό πρόγραμμα είναι το εξής:

ΙΟΥΛΙΟΣ

Σάββατο 25 Ιουνίου / MAMMA MIA THE MUSICAL!
Το νούμερο 1 μιούζικαλ στον κόσμο έρχεται σπίτι του!
Το musical που περιέχει όλα τα τραγούδια των Abba έρχεται στο City Garden Festival με έναν θίασο 30 ηθοποιών, χορευτών και μουσικών!
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!
Πρωταγωνιστούν: Νάντια Κοντογιώργη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γιώργος Χρανιώτης, Ιβάν Σβιτάϊλο, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αφροδίτη Λιάντου, Ίαν Στρατής
20 Παραστάσεις:
25-26 Ιουνίου
1-2-3, 7-8-9-10, 15-16-17, 22-23-24, 29-30-31 Ιουλίου
7-8-9 Αυγούστου
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Viva.gr

Δευτέρα 4 Ιουλίου / Γιώργος Νταλάρας – Γιάννης Κότσιρας
Μετά τις δύο επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Christmas Theater τον περασμένο Νοέμβριο, επιστρέφουν στο City Garden Festival
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Viva.gr

Τετάρτη 6 Ιουλίου / Μάριος Φραγκούλης – Deborah Myers
Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης έρχεται στο City Garden Festival για μια μοναδική συναυλία
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Viva.gr

Δευτέρα 11 Ιουλίου / Piaf The Show
Η καλύτερη παράσταση που έγινε ποτέ για το θρυλικό σπουργίτι της Γαλλίας, την Εντίθ Πιάφ, έρχεται από το Παρίσι στην Αθήνα!
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Viva.gr

Τρίτη 12 Ιουλίου / Μίμης Πλέσσας
Ο Μίμης Πλέσσας ανεβαίνει στην σκηνή του City Garden Festival και υποδέχεται 3 σπουδαίους ερμηνευτές που παρουσιάζουν τα τραγούδια του. Μαζί του ο Κώστας Μακεδόνας, η Μελίνα Ασλανίδου και η Ρίτα Αντωνοπούλου
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Viva.gr

Τετάρτη 13 Ιουλίου / Τάκης Ζαχαράτος
Ο μοναδικός showman Τάκης Ζαχαράτος σε ένα σατιρικό και μουσικό show
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Viva.gr

Δευτέρα 18 Ιουλίου / Μίλτος Πασχαλίδης
Ο σπουδαίος τραγουδοποιός έρχεται ξανά στο City Garden festival

Τετάρτη 20 Ιουλίου / Metallica & Symphony
Η καλύτερη Metallica tribute band έρχεται στην Αθήνα με ζωντανή ορχήστρα και παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του καλύτερου heavy metal συγκροτήματος στον κόσμο.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Viva.gr

Δευτέρα 25 Ιουλίου / Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ένας από τους καλύτερους Έλληνες ερμηνευτές έρχεται ξανά στο City Garden
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Viva.gr

Τετάρτη 27 Ιουλίου / Έλενα Παπαρίζου
Φέτος το καλοκαίρι… υπάρχει λόγος… το πάρτι να αρχίσει με την Έλενα Παπαρίζου στο City Garden Festival με ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here