Η σχέση αγάπης του ελληνικού κοινού με τους Πυξ Λαξ επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά με την μεγάλη και συγκινητική ανταπό κριση του κοινού στην ανακοίνωση της πρώτης συναυλίας τους στις 16 Σεπτεμβρίου στο θέατρο του Λυκαβηττού, μετά από πολλά χρόνια.

Και οι Πυξ Λαξ, ευχαριστούν το κοινό και ανταποδίδουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους απέναντι στους χιλιάδες πιστούς φίλους τους ανακοινώνοντας μια ακόμη συναυλία, στις 21 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Η επαναλειτουργία του θρυλικού πλέον θεάτρου του Λυκαβηττού με ιστορία από το 1965 σηματοδοτεί και την επιστροφή των ΠΥΞ ΛΑΞ στην πιο μελωδική κορυφή της πόλης.

Η πορεία των Πυξ Λαξ συνδέεται άρρηκτα με τον ίδιο το λόφο του Λυκαβηττού και έχει συνδυαστεί με θρυλικές συναυλίες τους. Η μπάντα ξεκίνησε να δίνει εκεί συναυλίες το 1996 και κατέγραψε πολλαπλές sold out εμφανίσεις στο Λυκαβηττό. Με αποκορύφωμα τα πέντε (5) συνεχή sold out το 2000!

Τώρα, οι ΠΥΞ ΛΑΞ μας καλούν να ανέβουμε και πάλι στο λόφο! Να θυμηθούμε τις μαγικές στιγμές που ερωτευτήκαμε, αγαπήσαμε, να τραγουδήσουμε μαζί για τους εκπληρωμένους και ανεκπλήρωτους έρωτές μας και για τις παλιές αγάπες που πήγαν στον παράδεισο. Να θυμηθούμε τι είναι αυτό που μας ενώνει, να ξανανιώσουμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι, να ξαναερωτευτούμε!

Με οδηγό τη νοσταλγία, φορτωμένοι αναμνήσεις από τις θρυλικές συναυλίες τους στο Θέατρο Λυκαβηττού, αλλά και με εκείνη τη λάμψη στα μάτια όπως κάθε φορά που σιγοτραγουδούμε τα υπέροχα τραγούδια των ΠΥΞ ΛΑΞ.

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου
και
Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.30

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Τιμές Εισιτηρίων
Γενική είσοδος 15 ευρώ

Προπώληση: More.com
Τηλεφωνικά: 11876

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here