21/12/2010
Γράφει η
Κατερίνα Χαμηλοθώρη
www.musiccorner.gr

Πλατινένιο “δώρο” χάρισαν για ακόμα μια φορά στον Νίκο Οικονομόπουλο οι πολυάριθμοι υποστηρικτές του για τον ολοκαίνουριο δίσκο του “Δώρο για σένα” που κυκλοφόρησε εδώ και λίγες μέρες στα δισκοπωλεία και σε όλα τα περίπτερα κι εκείνος φρόντισε να το γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Metropolis Live Stage, στο κέντρο της Αθήνας! Το Music Corner έδωσε δυναμικό “παρών” σ’ αυτή την ξεχωριστή στιγμή του αγαπημένου κι ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν εκεί…

Η ώρα είναι λίγο μετά τις 8 το βράδυ και ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να εισέρχεται σιγά-σιγά στο Metropolis για να απολαύσει και να χειροκροτήσει τον νεαρό καλλιτέχνη για την μεγάλη του αυτή επιτυχία. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην είσοδο του δισκοπωλείου, ενημερώνουν τον κόσμο ότι ο Νίκος, πριν γίνει η απονομή θα μοιράσει αυτόγραφα στους θαυμαστές του που βρίσκονταν εκεί,πράγμα που ενθουσίασε φυσικά όλους όσουν ήθελαν να τον δουν από πολύ κοντά και να του μιλήσουν και πιστέψτε μας, δεν ήταν και λίγοι!

Παράλληλα, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θαυμαστές, φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες και δημοσιογράφοι, κάθονταν στις θέσεις τους γύρω από τη σκηνή όπου θα λάμβανε χώρα η εκδήλωση, συζητώντας μεταξύ τους και περιμένοντας να ξεκινήσει το “πάρτυ”. Το κλίμα που επικρατούσε στην αίθουσα ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδες κι ευχάριστο. Όσο περνούσε η ώρα, ο κόσμος γέμιζε ασφυκτικά την αίθουσα και κάποια στιγμή πραγματικά “δεν έπεφτε καρφίτσα”! Λίγο μετά τις 9, τα φώτα σβήνουν και μπαίνουν στην αίθουσα μερικοί πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες που ήρθαν για να παραστούν στο πλευρό του Νίκου και να τον χειροκροτήσουν κι εκείνοι. Γιάννης Πάριος, Πέγκυ Ζήνα, Λούκας Γιώρκας, αλλά και ο Νίνο με τον οποίο εμφανίζονται μαζί στο Fix φέτος τον χειμώνα! Λίγο αργότερα, έκανε την εμφάνισή του και ο Σταμάτης Γονίδης με τον οποίο συνεργάστηκαν στον καινούριο του δίσκο κι έχουν πει μαζί κι ένα ντουέτο.

Μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα απ’ όλους τους παρευρισκομένους, ανεβαίνει στη σκηνή η κυρία Μαργαρίτα Μάτσα, που είναι η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos-Emi, της εταιρείας στην οποία ανήκει ο Νίκος Οικονομόπουλος για να κάνει την απονομή. “Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι αυτό που θα λέγαμε σε κάποιο άλλο επάγγελμα.. “αυτοδημιούργητος”. Με τη θέλησή του, την υπέροχη λαϊκή φωνή του, την όρεξη που έχει γι’αυτό που αγαπάει περισσότερο από κάθε τι και την σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο αξιόλογους ανερχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς. Πέρα απ’ όλα αυτά βέβαια, συνέβαλαν στην επιτυχία του αυτή και ο παράγοντας τύχη, αλλά και οι άνθρωποι που είναι δίπλα του από την αρχή της καριέρας του, όπως είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο “φύλακας άγγελός” του. Τα τραγούδια του γίνονται επιτυχίες, χωρίς όμως να είναι “εύκολα” σουξέ, ενώ οι θαυμαστές του αυξάνονται συνεχώς”, είπε μεταξύ άλλων η κυρία Μάτσα. Η κυρία Μάτσα δήλωσε επίσης ότι ο δίσκος του “Δώρο για σένα” έγινε πλατινένιος μέσα σε 3 μέρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησε με γνωστή εφημερίδα και φαίνεται ότι μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων θα γίνει διπλά πλατινένιος, γεγονός που έκανε όλους όσους ήταν εκεί να ξεσπάσουν σε πολύ δυνατά χειροκροτήματα!

Αμέσως μετά, η κυρία Μάτσα κάλεσε στη σκηνή τον Νίκο Οικονομόπουλο για να του παραδώσει την πλακέτα του (ο οποίος ευχαρίστησε  ολόψυχα όσους είναι δίπλα του τα τελευταία χρόνια), αλλά και όλους τους συνεργάτες και συντελεστές του άλμπουμ για να παραλάβουν τις δικές τους. Αλέκος Χρυσοβέργης, Σπύρος Γιατράς, Πάνος Φαλάρας, Βασίλης Γαβριηλίδης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Ελένη Γιαννατσούλια, Παναγιώτης Μπρακούλιας και Χρήστος Παπαδόπουλος, είναι λίγοι από τους συνθέτες και στιχουργούς που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην πολύ μεγάλη αυτή επιτυχία. Η κυρία Μάτσα ευχαρίστησε επίσης και όλους όσους βοήθησαν στην προώθηση της δισκογραφικής αυτής δουλειάς, όπως είναι όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και το Metropolis που φιλοξένησε στον χώρο του την απονομή αυτή.

Ύστερα από ελάχιστα λεπτά, ο συμπαθέστατος καλλιτέχνης πήρε το μικρόφωνο κι άρχισε να μας παρουσιάζει μερικά από τα τραγούδια του που περιέχονται στο εν λόγω άλμπουμ του. “Ξημερώνει (Καλημέρα)”, “Δώρο για σένα”, “Δεν είμαι κανενός”, “Άλλα μου τάξανε”, “Πάρε με μαζί σου”, “Δε με νοιάζει ποια ήσουν”, “Μια καρδιά στον άνεμο”, αλλά και το ντούετο “Η αγάπη είναι τραγούδι” που είπε με τον Σταμάτη Γονίδη, είναι τα τραγούδια που ακούσαμε απ’την υπέροχη φωνή του, από τα 13 που περιέχονται συνολικά στο άλμπουμ του. Τα πολύ καλά σχόλια που εισέπραξε και το πολύ δυνατό και ενθουσιώδες χειροκρότημα του κόσμου, ήταν αρκετά για να αποδειχτεί ότι πραγματικά το άξιζε να γίνει πλατινένια αυτή η δουλειά!

Η βραδιά συνεχίστηκε με ακόμα περισσότερες επιτυχίες από τις προηγούμενες δουλειές του Νίκου, εκτοξεύοντας τη διασκέδαση στα ύψη και κάνοντας το κοινό να τραγουδάει μαζί του. Εμείς ευχόμαστε στον Νίκο να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, αφού έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να το πετύχει!

Περισσότερες φωτογραφίες από το event

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here