Η Mo.Mi.Records παρουσίαζει το νέο βίντεο του Evripidis and his Tragedies
στο ντουέτο του με τη Nalyssa Green με τον τίτλο “Κάτι για μένα” μέσα από το πρόφατο άλμπουμ του “Μια Τρίτη στην Καντίνα”

Το “Κάτι για μένα”, ένα ντουέτο με τη Nalyssa Green, μέσα από ένα φαινομενικά ανάλαφρο, ποπ τραγούδι με 80’ς αναφορές, μιλάει για τις προσωπικές μας επιλογές και το κατα πόσο και πώς επηρεάζουν τους γύρω μας, εξετάζει με χιούμορ τα όρια της προσωπικής μας ελευθερίας. Η φράση ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, βγαλμενη από τηλεοπτικό ριάλιτι σόου, ανάγεται σε σλόγκαν και σημαία. Το δικαίωμα στo self care vs ο σεβασμός στα αισθήματα των άλλων είναι το αιώνιο δίλημμα.

Το βίντεο είναι μια δημιουργία του φίλου του Ευριπίδη και συνεργάτη του Κωσταντίνου Μενελάου. Παρουσιάζει το μουσικό και τη Nalyssa Green, φιλενάδες και εκτός από το στούντιο και τη σκηνή, να κάνουν μια διασκεδαστική, σκανταλιάρικη βόλτα στην καλοκαιρινή Αθήνα. Ο Ευριπίδης ήξερε εξ’ αρχής οτι το συγκεκριμένο τραγούδι και βίντεο  έπρεπε να είναι η “κωμική ανακούφιση” στην τραγωδία την οποία πραγματεύεται ο δίσκος “Μια Τρίτη στην Καντίνα”.

Προτεραιότητα μου ήταν το βίντεο να μην δημιουργηθεί από ένα κλασσικό γύρισμα αλλά να ειναι αυθόρμητο και διασκεδαστικό να το γυρίσουμε με τη Nalyssa Green. Ηθελα απλώς να βγούμε εκεί έξω, να είμαστε οι εαυτοί μας, να γελάσουμε και να κάνουμε όσες βλακείες μας έρχονταν επιτόπου στο μυαλό, να κάνουμε κάτι για εμάς και όλα αυτά να τα καταγράψει ο Κωσταντίνος, με τον οποίο είχαμε δουλέψει και παλιότερα και μας ενώνουν επίσης 18 χρόνια φιλιάς. Ήθελα να υπάρχει ένα τρίγωνο φιλίας (με την τρίτη πλευρά πίσω από το φακό), μια κάμερα σε κίνηση, κάποιοι ανύποπτοι περαστικοί, στοιχεία σωματικής κωμωδίας, nouvelle vague αλλά και κωμικής τηλεοπτικής σειράς καταστάσεων.
Ευριπίδης

Σκηνοθεσία-μοντάζ / Κωσταντίνος Μενελάου
Ενδυματολόγος / D’ Arcy Foxx
Μουσική-στίχοι / Ευριπίδης Σαμπάτης
Παραγωγή-ενορχήστρωση / Θάνος Κοσμίδης

Μίξη / Χάρης Κρεμμύδας
Τραγούδι / Ευριπίδης Σαμπάτης, Nalyssa Green
Μουσικά όργανα / Θάνος Κοσμίδης

Ο δίσκος κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Mo.Mi. records.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here