Μάιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : εκδόσεις “Studio Mythos”

Τα τρία χρόνια επιτυχίας της καθημερινής σειράς του Mega, τα “Μυστικά της Εδέμ”, της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, σφραγίζει η κυκλοφορία του ομώνυμου cd με την πρωτότυπη μουσική των τίτλων, την οποία υπογράφει ο  συνθέτης Αναστάσιος Κ. Κατσάρης.

Ευχάριστη έκπληξη στο cd θεωρείται η συμμετοχή του πολυτάλαντου Παναγιώτη Πετράκη, ενός από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, ο οποίος ερμηνεύει, με τον δικό του μοναδικό  τρόπο, το τραγούδι “Τα όνειρα εκδικούνται”, που δεν είναι άλλο από τη σύνθεση των τίτλων, σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου,

Οι υπόλοιπες μελωδίες του album, θα μας θυμίσουν σημαντικές στιγμές που έζησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς, που όλοι αγαπήσαμε : “Η νύχτα των Λεοντιδών”, “Απουσιολόγιο”, “Μυστικά και ψέματα”, “Η παρέα της φεγγαρόπετρας”, “Έρωτας και προδοσία”, “Η Εδέμ είναι παντού”.

Ο Αναστάσιος Κ. Κατσάρης, έχει συνθέσει μουσική για εκατοντάδες διαφημιστικά spots, ταινίες μηκρού μήκους αλλά και τηλεοπτικές σειρές, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνος για τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής και επεξεργασίας ήχου της πλειοψηφίας των παραστάσεων του νέου ψηφιακού Πλανητάριου Ιδρύματος Ευγενίδου.

Το cd κυκλοφορεί από τις μουσικές εκδόσεις “Studio Mythos”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here