Η Modum Records και η Φλώρα Χρυσού παρουσιάζουν το άλμπουμ “Του έρωτα και της ψυχής“.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά από την κυκλοφορία του ομότιτλου τραγουδιού ολοκληρώνεται αυτό το άλμπουμ. Έξι μικρές ιστορίες μέσα από την ψυχή που μιλούν για έρωτα και όχι μόνο. Δυνατά ανθρώπινα συναισθήματα ντύνονται με ήχους που εναλλάσσουν έντεχνα, δυτικά και παραδοσιακά στοιχεία και γίνονται μέσα από τον ιδιαίτερο στίχο της τραγουδοποιού μικρές εξομολογήσεις.

“Κάρμα”, “Του έρωτα και της ψυχής”, “Έτσι όταν γελάς”, “Χρόνια ένα σ’ αγαπώ”, “Όταν ο κύκλος κλείνει” και το “Αγίασε ψυχή μου” που πρόσφατα γνωρίσαμε οπτικοποιημένο δια χειρός Γιάννη και Χάρη Μιχαηλίδη είναι τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ.

Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Δημήτρης Μουτάφης , ενώ στο στούντιο ήταν παρόντες οι εξαιρετικοί: Άλκης Δήμος (Λαούτο – Ούτι), Βαγγέλης Μαχαίρας (Τζουράς – Μπαγλαμάς) , Θάνος Μιχαηλίδης (Τύμπανα) και Κώστας Μιχαλός (Ηλεκτρική – Ακουστική κιθάρα).
Η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο Piper από τον Διογένη Κυρατζόγλου ενώ το mastering επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Χρυσίδης.

Όσο περνούν τα χρόνια μαθαίνεις πως τα πράγματα θέλουν υπομονή κι επιμονή. Μαθαίνεις την απογοήτευση να τη μετατρέπεις σε κουράγιο και την αποτυχία σε δύναμή σου. Μαθαίνεις πως ο χρόνος είναι δικός σου και καθορίζεις εσύ αν κυλάει υπέρ ή κατά σου ανάλογα με τον τρόπο που βλέπεις τις καταστάσεις της ζωής .
Για όλο τον καιρό που χρειάστηκε ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά νιώθω ευγώμων. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν σε όλα τα στάδια, από την πρώτη σύλληψη μέχρι την τελική μορφή των τραγουδιών, προσέφεραν τη συνεργασία τους και έγιναν για μένα δάσκαλοι και συνοδοιπόροι.
Ευχαριστώ πολύ τη Modum Records και τους ανθρώπους της που έδωσαν το βήμα σε αυτή η δουλειά. Βαθιά ανάγκη νιώθω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου γιατί η παρουσία της σε κάθε μου βήμα είναι για εμένα ο, τι πολυτιμότερο.

Δικός μας είναι ο χρόνος
κι οι αλλαγές που έρχονται στη ζωή μας
είναι ευχές
τις κάναμε οι ίδιοι από παιδιά
όταν ο κύκλος κλείνει φεύγε μακριά“.

Tracklist:
01.Κάρμα
02. Του έρωτα και της ψυχής
03. Έτσι όταν γελάς
04. Αγίασε ψυχή μου
05. Χρόνια ένα σ’ αγαπώ
06. Όταν ο κύκλος κλείνει

To άλμπουμ «Του έρωτα και της ψυχής» από 16 Απριλίου 2019 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here