Τελευταίο Σάββατο του Απρίλη η Αθήνα θα μυρίσει πυρίτιδα και δυόσμο,
καθώς θα βλέπει τον Ίκαρο να πέφτει.

Το hip hop είναι μία ιστορία που γράφτηκε από ανθρώπους που βρήκαν κοινά σημεία στη ζωή και την τέχνη τους. Γιατί αυτές οι δύο σημειολογικές αναφορές, πάντα θα μεταφράζονται σε μία στιχουργία με περισσότερες ομοιότητες, παρά διαφορές.

Έτσι και ο Ραψωδός Φιλόλογος με τον Ζωγράφο, δεν συναντήθηκαν τυχαία. Ο ένας χέρι – χέρι  με τους αγαπημένους του ποιητές και ο άλλος με τη σύγχρονη λαϊκή παράδοση, δημιούργησαν ένα σύμπαν κοινό, γεμάτο από χρώματα και αρώματα της καθ’ ημάς ανατολής και του Αιγαίου, φιλτραρισμένα μέσα από το αγαπημένο τους μουσικό ιδίωμα.

Στο μαραθώνιο live, της 27ης Απριλίου στο Fuzz, οι δύο αγαπημένοι MCs, θα ξεδιπλώσουν αυτό το ιδιότυπο σύμπαν, μέσα από παλιά και νέα κομμάτια. Ο Ραψωδός Φιλόλογος από τη μία με το «Εγκεφαλικό Τετ Α Τετ ΙΙ: Ελεγεία μιας Εμμονής», λίγα βήματα πριν την κυκλοφορία του, θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων στο κοινό της Αθήνας, ένα γενναίο δείγμα ενός από τους πιο αναμενόμενους δίσκους της ελληνικής ραπ.

Ο Ζωγράφος από την άλλη έρχεται με τo «Πυρίτιδα και Δυόσμος» στις αποσκευές του, ένα δίσκο υπόδειγμα, του πως η ραπ μουσική  δεν έχει όριο στα μουσικά είδη που μπορεί να «χωνέψει» στους κόλπους της. Μία εμπειρία κατανυκτική και λυτρωτική…

Σάββατο 27 Απριλίου 2024
Ώρα έναρξης: 21.30

Fuzz Live Music Club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος
τηλ.210 3450817

Προπώληση εισιτηρίων: 13 ευρώ μέσω του more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here