4/6/2014
www.musiccorner.gr

Ένα συγκρότημα το οποίο προετοιμάζεται χρόνια για να ξεχωρίσει στην αγγλόφωνη ελληνική μουσική σκηνή, έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για να κάνει τα πρώτα του επίσημα βήματα!

Ο λόγος για τους Real Human Beings, οι οποίοι μας παρουσιάζουν το νέο τους κομμάτι “Reverse The Roles”!

Το τραγούδι έχει επιρροές από την Punk Pop σκηνή, τη μουσική έχει γράψει ο Μάνος Τζανίδης και τους στίχους έχουν επιμεληθεί ο Ιορδάνης Ζυγομαλάς και ο Αβραάμ Κυριακίδης.

Ένα κομμάτι το οποίο κινείται με σιγουριά στα μονοπάτια της punk παράδοσης, ενώ έχει έναν φρέσκο αέρα, που βγαίνει πάντα από τις νέες κυκλοφορίες.

Μέχρι να τους δείτε σε κάποιο από τα live τους για να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα… ακούστε το δυνατά, και χορέψτε, ξεσηκώνοντας τον διπλανό σας !

Kυκλοφορεί απότη Final Touch (distributed by Cobalt).

real_human_beings_2014_06

Λίγα λόγια για τους Real Human Beings
Τα μέλη των Real Human Beings συναντήθηκαν στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας παίζοντας διασκευές γνωστών τραγουδιών ξένης ροκ μουσικής σε τοπικά μπαράκια της Θεσσαλονίκης. Έκτοτε έχουν δώσει πολλές συναυλίες σε διάφορα στέκια, φεστιβάλ, live σκηνές, ενώ ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν CD με ελληνόφωνα δικά τους τραγούδια. Είναι γνωστοί για την ενέργεια και την ταχύτητα στις live εμφανίσεις τους, κρατώντας και μία άμεση και καταλυτική επαφή με το κοινό τους. Με τη νέα τους κυκλοφορία στη Final Touch επιστρέφουν στον αγγλικό στίχο και αναζητούν τις πρώτες τοπικές αλλά και ευρωπαϊκές εμφανίσεις τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here