Οι Rebeti επιστρέφουν στη μουσική σκηνή Ίλιον Plus στην Αθήνα για μια παράσταση το Σάββατο 19 Νοεμβρίου. Αυτή τη φορά με εξαιρετική παρέα! Καλεσμένη η αγαπημένη τους Μάρθα Φριντζήλα!

Παρουσιάζουν επιλεγμένα τραγούδια από την ρεμπέτικη σκηνή και το ελληνικό λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι, αποδίδοντάς τα με τον χαρακτηριστικό γραμμοφωνικό ήχο των Rebeti και τις εξαιρετικές ενορχηστρώσεις τους. Η παράσταση περιλαμβάνει και τραγούδια- συνθέσεις των μελών του σχήματος, εκ των οποίων ορισμένα ανέκδοτα.

Το νέο σχήμα με κοινό όραμα την ελευθερία στην έκφραση και την αλληλεπίδρασή τους στην παραγωγική διαδικασία, ωθήθηκε στη δημιουργία ενός ιδιαίτερου project.

Τα μέλη του σχήματος είναι γαλουχημένα με ρεμπέτικα και παραδοσιακά ηχοχρώματα, ενώ παράλληλα ενδιαφέρονται για νέες προκλήσεις με στόχο να αναδείξουν τις δικές τους δημιουργίες. Η αποδοχή της διαφορετικότητας στην έκφραση και η κατανόηση της έννοιας του “άλλου δρόμου” ως απολύτως φυσιολογική διαδικασία μιας σύμπραξης, λειτούργησαν συνεκτικά δένοντας την παρέα, γεννώντας ερμηνείες με χαρακτήρα που ξεχωρίζει και εύκολα αναγνωρίζεται από τις πρώτες νότες.

Μέλη των Rebeti:
Αυγερινή Γάτση – ακορντεόν
Φώτης Βεργόπουλος – τρίχορδο μπουζούκι
Γιάννης Κάτος – Κοντραμπάσο
Κωστής Κωστάκης – κιθάρα

Σάββατο 19 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.00

Ίλιον plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Τηλ: 2108824383, 6983600510

– Γενική Είσοδος: 8 €

– Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr

– Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 8€ (πρώτο ποτήρι μπύρα / κρασί) ή 10€ (πρώτο ποτό).
(Δεύτερο ποτήρι μπύρα / κρασί : 6€, δεύτερο ποτό: 8€)

– Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 2108824383 ή στο 6983600510.

– Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here