Οι REC επιστρέφουν δυναμικά και ανατρεπτικά!

Με την προηγούμενη χρονιά να τους έχει χαρίσει τη #1 ραδιοφωνική επιτυχία με το “Μπες” και το 2016 φαίνεται να τους ανήκει αφού οι REC μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο single τους με τίτλο «Και Σε Θυμάμαι».

Η μουσική ανήκει στον Άρη Λουμάκη, ενώ οι στίχοι τόσο στον ίδιο όσο και στην Αγγελική Μακρυνιώτη, η οποία έχει υπογράψει επιτυχίες σε Ν. Οικονομόπουλο, Χρήστο Δάντη, Σταμάτη Γονίδη κ.ά.

rec_2016_03_001

Πολύ σημαντική στιγμή και ταυτόχρονα εξέλιξη στον ήχο του συγκροτήματος αποτελεί η νέα συνεργασία με τον Γιώργο Γαλανό, μουσικό παραγωγό καλλιτεχνών πρώτης γραμμής όπως ο Νίκος Βέρτης, η Άννα Βίσση, η Πάολα, κ.ά.

Το video clip σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Καλλιθέα, στα μέρη που μεγάλωσε ο ιδρυτής των REC, Άρης Λουμάκης. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο concept, στο οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά τον Άρη, τον Mike και την Ξένια  σε δεύτερους ρόλους, ενώ είναι κυρίαρχα τα έντονα συναισθήματα όπως αυτό του έρωτα, της αγάπης και της αισιοδοξίας.

Σε ρόλους έκπληξη θα δούμε τον παρουσιαστή του Τροχού της Τύχης Πέτρο Πολυχρονίδη αλλά και τη νεαρή παρουσιάστρια του MAD TV Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Το single «Και Σε Θυμάμαι» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Feelgood Records.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here