Ένα σχήμα έκπληξη θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από το Διογένης studio τον φετινό χειμώνα. Τρεις διακεκριμένοι καλλιτέχνες με σπουδαία καριέρα θα διασταυρώσουν τις φωνές τους και θα μας μεταφέρουν με τα τραγούδια τους και την ποιότητά τους ένα μουσικό ταξίδι το οποίο θα εμπεριέχει όλα τα είδη της μουσικής. Ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Μελίνα Ασλανίδου θα βρεθούν μαζί και θα συνεργαστούν στο Διογένης studio στις αρχές Δεκεμβρίου!

Το δίδυμο Ρέμος-Ασλανίδου  είναι πλέον γνωστό και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στην νυχτερινή ζωή, μετά και τις κοινές τους εμφανίσεις στο Thalassa stage το περασμένο καλοκαίρι.
Ρέμος, Ζουγανέλης, Ασλανίδου στο Διογένης Studio θα μαγνητίσουν τα βλέμματα όλων σε έναν πολυτελέστατο χώρο, κατάλληλο για μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και εφοδιασμένο με τα τελευταία τεχνολογικά και ηχητικά μηχανήματα.

spanos_event_2010_06_45_remos_aslanidou

Ο Αντώνης Ρέμος ένα από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής με σημαντικό έργο στην δισκογραφία. έχει γοητεύσει το κοινό με τις εμφανίσεις του, αλλά και τις συναυλίες που έχει δώσει σε όλο τον κόσμο.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι έτοιμος να δώσει μια διαφορετική πνοή στο σκηνικό που θα στηθεί από τον Δεκέμβριο στο Διογένης σε μια παράσταση, η οποία θα προσφέρει άφθονο γέλιο στους θαμώνες. Θα μας ερμηνεύσει τα ιδιαίτερα τραγούδια του με το δικό του μοναδικό στυλ που παραπέμπει σε έντεχνες ροκ καταστάσεις.

gkagkantin_live_2014_01_25_zouganelis

Η Μελίνα Ασλανίδου με τη καθαρότητα της φωνής της μαγεύει και ταξιδεύει όλους αυτούς που την ακούν. Έχει ερμηνεύσει μοναδικά κομμάτια του σύγχρονου έντεχνού ρεπερτορίου και έχει διαπρέψει με την παρουσία της σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε συναυλίες εκτός συνόρων.

Αντώνης Ρέμος,  Γιάννης Ζουγανέλης και  Μελίνα Ασλανίδου λοιπόν σε ένα από τα πιο δυνατά νυχτερινά σχήματα της Αθήνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here