Η τέχνη δεν έχει μυστικά. Όταν εμπνέεσαι δημιουργείς και όταν δημιουργείς αγαπάς. Απόδειξη, το “Η ζωή προσπερνά…”, όπως ερμηνεύει με τη χαρακτηριστική του φωνή ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο τρίτο τραγούδι που υπογράφει την μουσική και τους στίχους και μόλις κυκλοφόρησε από τη MINOS-EMI.

Το ταξίδι του στον κόσμο του πεντάγραμμου αποκαλύφθηκε πριν λίγους μήνες, με το “Μυστικό Κήπο” και το “Τραγούδια που χρωστάω”, που όπως φαίνεται έχουν ήδη αρχίσει να βρίσκουν την θέση τους στο ελληνικό τραγουδι.

Το “Η ζωη προσπερνά….” μοιάζει με τραγούδι από άλλη εποχή. Όχι του παρελθόντος, αλλά της εποχής που θα θέλαμε να ζήσουμε. Με συναισθηματική αλήθεια χωρίς “αν” και “εφόσον”. Οπου η  ερωτική απογοήτευση αντιμετωπίζεται σαν μια ευκαιρία αυτογνωσίας.

xaralampidis_cover_2016_10_001

Το τραγούδι δεν είναι για εκείνον μια παράλληλη ζωή, δίπλα στους ρόλους και τις ταινίες του. Ούτε η ζωή που δεν έζησε και θα ήθελε να ζήσει στο πάλκο ή στο στούντιο. Είναι η αυθεντική έκφρασή του μέσα από τις νότες που περίμενε πολλά χρόνια να ωριμάσει. Απαλλαγμένη από τη λογική των σουξέ και το άγχος της επιτυχίας.

Τραγουδώντας σαν να πρόκειται για προσωπικές ιστορίες, μοιράζεται μαζί μας την φωτεινή πλευρά  της ζωής σε μία σκοτεινή εποχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here