Οι “Ρεβάνς” μας προσκαλούν την Κυριακή 27 Μαρτίου στο Σταυρό του Νότου Club σε μία ξεχωριστή συναυλία – γιορτή! Παρέα με αγαπημένους φίλους και την ορχήστρα τους σε πλήρη ανάπτυξη, θα μας παρουσιάσουν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά “Τσάι στο Παλέρμο” αλλά και διασκευές επιλεγμένων τραγουδιών της ελληνικής σκηνής, καθώς και τραγούδια του πρώτου δίσκου του συγκροτήματος “Οι κύκλοι των πουλιών”.

Καλεσμένοι τους σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά θα είναι η Μαρία Κηλαηδόνη για να τιμήσουν τα τραγούδια του μοναδικού Λουκιανού Κηλαηδόνη, ο Αλέξανδρος Κτιστάκης ο οποίος συμμετέχει στο album τραγουδώντας το “Στον Μαρίνο Αντύπα”, ο Γιάννης Διονυσίου με αφορμή το τραγούδι “Θα κοροϊδέψω τον καιρό” που είναι σε στίχους και μουσική του Αστέρη Κωνσταντίνου και η Ναταλία Λαμπαδάκη με αφορμή τη συμμετοχή της στον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος “Οι κύκλοι των πουλιών”.

Με τους Ρεβάνς παίζουν οι Αστέρης Κωνσταντίνου (κιθάρα, λαούτο, φυσαρμόνικα, φωνή), Χρήστος Ελ. Παπαδόπουλος (κλαριν(έτ)ο, σαξόφωνο, φωνή), Γιάννης Κονταράτος (βιολί, lap steel κιθάρα), Κώστας Μιχαλός (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Νικολόπουλος (ηλεκτρικό μπάσο) και Βαγγέλης Τσιμπλάκης (τύμπανα). Στην επιμέλεια του ήχου ο Άγγελος Αθανασιάδης.

Κυριακή 27 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 22.00
Ώρα προσέλευσης: 21.00

Σταυρός του Νότου
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, 117 43, Νέος Κόσμος

Γενική Είσοδος: 10 euro (Το εισιτήριο αφορά στην είσοδο στο χώρο)

* Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr
** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .
*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

**** Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.
Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:
– Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here