Η Final Touch παρουσιάζει μια μπάντα με πρωτότυπο όνομα, δυνατό ήχο, ενέργεια και τρελή διάθεση που φαίνεται σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση.

Πρόκειται για τους αθηναίους Rocka Parmezana!

rocka_parmezana_2014_10

Το πρώτο τους κομμάτι με τίτλο “Στο δικό σου ρυθμό” είναι ένα μελωδικό rock τραγούδι με ρεφρέν που κολλάει στο μυαλό και εντυπωσιάζει με τις εναλλαγές στα μουσικά του θέματα.

Με άμεσους και ξεκάθαρους στίχους, οι Rocka Parmezana μας προκαλούν μέσα από τη μουσική τους να βρούμε το δικό μας ρυθμό.

Kυκλοφορεί από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

*Οι Rocka Parmezana ξεκίνησαν τη διαδρομή τους στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2012, έχοντας στο πρόγραμμά τους διασκευές και αγαπημένα rock-funk κομμάτια των 70s, 80s, 90s μέχρι και σήμερα. Μέσα από τις πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές – μπαρ έχουν διαμορφώσει τον δικό τους ήχο και στυλ, κερδίζοντας νέες εμπειρίες και φίλους. Παράλληλα, συνεχίζουν να ηχογραφούν και να δουλεύουν δικά τους τραγούδια ώστε να ολοκληρώσουν τον πρώτο τους δίσκο.

Οι Rocka Parmezana είναι οι Φώτης Κουρουνιώτης (φωνη), Χριστόφορος ΓεωργακάςΗλίας Σιούτας (κιθάρες), Γιώργος Καταλειφός (μπάσο), Χρήστος Δήμου (τύμπανα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here