Το Κύτταρο γιορτάζει και αποχαιρετάει μια φανταστική συναυλιακή σαιζόν με ένα rock n roll πανηγύρι που απλά δεν ξανάγινε!!!

Παρασκευή και 13, βραδιά αιρετική με τους 3 θεματοφύλακες του ελληνικού ροκ να δηλώνουν παρών σε μια ιστορική συνάντηση και να στέλνουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αυτούς τους ..μπερδεμένους καιρούς.

..«Κυρίες» και «Κύριοι» αμετανόητοι ροκάδες και «μικρά παιδιά»..

Οι Απροσάρμοστοι !!!
οι πανάξιοι συνοδοιπόροι του σπουδαιότερου και πιο επιδραστικού Έλληνα ρόκερ, του Παύλου Σιδηρόπουλου, αυτοί  που άντεξαν το βάρος και την πίεση αυτής της τεράστιας κληρονομιάς αυτοί που την διαχειρίστηκαν με σεβασμό και μοναδική δεξιοτεχνία δημιουργώντας και ένα μικρό χαμό σε κάθε σπάνια εμφάνιση τους.

poulikakos_live_2012_10_10_aprosarmostoi

Οι Magic De Spell !!!
Η μπάντα φαινόμενο που έχει καταφέρει το απίθανο, στις 3 δεκαετίες (++) δράσης, να μη σταματά να μας εκπλήσσει με τις διαφορετικές μουσικές της προτάσεις, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την ουσία και τον  προσανατολισμό της μα κυρίως την αγάπη το ενδιαφέρον και τον καθολικό σεβασμό του κοινού, με πρόσφατο παράσημο την επιτυχία του εξαιρετικού “Πρόγονε Πίθηκε Εσύ τι Λές;”

magic_de_spell_2016_04_001

Τα Μωρά στη Φωτιά !!!
η μπάντα με την κινηματογραφική ιστορία που πέρασε δια πυρός κ σιδήρου για να καταφέρει με τα εύφλεκτα τραγούδια της να βάλει φωτιά στη σκηνή και τα μυαλά μας και να αποτελεί πλέον τον απόλυτο ζωντανό μύθο της. Λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου, κάνουν στάση στο Κύτταρο, για άλλο ένα ζωντάνο πανδαιμόνιο…

mwra_sti_fwtia_2012_11_01

Ναι λοιπόν,
Παρασκευή και 13
Magic de Spell  Απροσάρμοστοι  και  Μωρά στη Φωτιά
Ζωντανοί στο Κύτταρο, με τις αποσκευές τους γεμάτες με τις καλύτερες στιγμές της πολύπαθης αλλά ανθεκτικής ροκ σκηνής μας…..

…..Rock n Roll στο κρεβάτι…Μανιφέστο…Διακοπές στο Σεράγεβο
Στην Κ…Παυσίπονο…Εμένα οι Φίλοι μου
Η…Third Uncle…Νιψον Ανομήματα
Αντε και καλή τύχη Μάγκες…Κάτω στην Πόλη…Οκ Πατέρα
Μπάμπης ο Φλου…Αδρεναλίνη…Κυρ Παντελής
Και πολλά, πάρα πολλά, άλλα!

mwra_aprosarmostoi_magic_afisa_2016_04_001

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και …13 ΜΑΪΟΥ
ΠΟΡΤΕΣ: 20.30 – ΕΝΑΡΞΗ: 21.00

ΚΥΤΤΑΡΟ
ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ
Τηλ.: 210.822.4134, 210.882.2460

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here