Ο Σάκης Μπιλάλης και η Πόλυ Πολένα, με τους όμορφους ήχους τους που κινούνται στα πλαίσια του έντεχνου/ελληνικού ροκ, ετοιμάζονται να μας ταξιδέψουν στον μουσικό τους κόσμο!

Το ταξίδι ξεκινά με το single «Κοντά Σου», ένα ανοιξιάτικο, αισιόδοξο ροκ τραγούδι, σε στίχους και μουσική του Σάκη Μπιλάλη.

Ο Σάκης και η Πόλυ «παντρεύουν» τις υπέροχες ερμηνείες τους, οι οποίες συμπληρώνονται με τα δεύτερα φωνητικά της Δήμητρας – Χριστίνας Μπιλάλη. Ένα ντουέτο με τρυφερό, ερωτικό στίχο, που ανεβάζει τη διάθεση, με τη γλυκιά του κιθαριστική μελωδία!

Στην ηχογράφηση συμμετέχουν οι μουσικοί, Παναγιώτης Αρσένης στις ηλεκτρικές κιθάρες, Δημήτρης Βαϊνανίδης στα synths,  Άκης Αμπράζης  στο μπάσο, ενώ την ακουστική κιθάρα παίζει ο ερμηνευτής, Σάκης Μπιλάλης.

Η ενορχήστρωση έγινε από τον Κώστα Μαυριδάκη και το mix – mastering του τραγουδιού έλαβε χώρα στο Παίξτε Recording Studio.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα video clip σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Μπούρη, που “ντύνει” την μουσική με ηλιόλουστες εικόνες και πανέμορφα πλάνα από την περιοχή του Θησείου.

Το “Κοντά σου” αποτελεί το προοίμιο για το επερχόμενο album τους, το πρώτο που θα κυκλοφορήσουν με το σχήμα Sakis & Poly, και σαν τραγούδι γνωρίζει ήδη επιτυχία απο τις ζωντανές τους εμφανίσεις, αποτελώντας το κέντρο βάρος των παραστάσεων τους!

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες
Ο Σάκης Μπιλάλης γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Σπούδασε γραφιστική και ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μουσική το 2008.

Σαν νέος δημιουργός και κυρίως σαν ερμηνευτής, συνεργάστηκε με επιτυχία με αρκετούς καταξιωμένους δημιουργούς, ερμηνευτές και μουσικούς, όπως τον Γιάννη Νικολάου (Λαθρεπιβάτες), Αντώνη Μιτζέλο και Δημήτρη Βασαλάκη (Τερμίτες), Άλκη Κωνσταντόπουλο κ.α.

Με το συγκρότημά του “οι Άλλοι”, υποστήριξε μουσικά το συγκρότημα”Τερμίτες” στο “Reunion Τερμίτες 2011” όπου τραγούδισε και δικά του τραγούδια.

Από το 2012 δραστηριοποιείται μουσικά στην Γερμανία.

Από το καλοκαίρι του 2016 σε συνεργασία με την Πόλυ Πολένα, εμφανίζεται σε Ελλάδα και Γερμανία, με την μουσική παράσταση “Κοντά σου”.

***

Η Πόλυ Πολένα γεννήθηκε στην Ιεράπετρα. Είναι πτυχιούχος ιταλικής φιλολογίας. Πήρε μαθήματα από την Μήδεια Ιασωνίδου και την Σοφία Βόσσουκαι είναι πτυχιούχος φωνητικής.

Ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι το 2001 στο πλευρό του Γιάννη Μαρκόπουλου.

Το 2006 κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο“Υπέρβαση” και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολλές δισκογραφικές παραγωγές άλλων καλλιτεχνών, με πιο πρόσφατη συμμετοχή της στο δίσκο του Νεκτάριου Θεοδώρου “Τυφλό Κορίτσι”.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους συνθέτες, ερμηνευτές και μουσικούς, όπως Γιάννη Νικολάου (Λαθρεπιβάτες), Σοφία Βόσσου, Πένυ Ξενάκη, Λένα Φίλιππα, Γιώργο Τσοκάνη, Νίκο Καλοχέρη, Γιώργο Καρδουλάκη.

Το 2013 σε συνεργασία με τον Δημήτρη Πολένα, δημιούργησαν την έντεχνο-ροκ μπάντα “Μύγα Miss”, με πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές.

Από το καλοκαίρι του 2016 σε συνεργασία με τον Σάκη Μπιλάλη, πραγματοποίησε πολλές εμφανίσεις και συναυλίες στην Ελλάδα και στη Γερμανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here