O χάρτης της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με την είσοδο στην πόλη ενός από τα πιο πολυαναμενόμενα concept της φετινής χρονιάς. Σάκης Ρουβάς και Onirama δίνουν το μουσικό τους ραντεβού στη σκηνή του Estate -πρώην Villa Mercedes- και από την πρώτη κιόλας στιγμή κέρδισαν το απόλυτο ενδιαφέρον του κοινού με τη σειρά εμφανίσεών του που έχει ως τίτλο «A night to remember». Άλλωστε πρόκειται για μία μουσική συνάντηση που είναι δοκιμασμένη και άλλες φορές, με τελευταία εκείνη της συνεργασίας τους στην Θεσσαλονίκη, που ολοκληρώθηκε πριν λίγο διάστημα. Τώρα, επανέρχονται δυναμικά στην Αθήνα για να γεμίσουν τις βραδιές του χειμώνα με τεράστιες επιτυχίες και πολύ κέφι, από έναν νέο χώρο που αναμφίβολα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

 Σάκης Ρουβάς, Onirama, Estate ενώνουν τις δυνάμεις τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ESTATE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

rouvas_event_2011_12_76

H μεγάλη επιστροφή ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες αστέρες της μουσικής στη χώρα μας, είναι πλέον γεγονός. Ο Σάκης Ρουβάς έλειψε πολύ από το κοινό του στην Αθήνα, μιας και τις τελευταίες σεζόν προτεραιότητα έδινε στο θέατρο και τις παραστάσεις, όμως πλέον είναι και πάλι κοντά μας από μία νέα σκηνή και μας παρουσιάζει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα concept της σεζόν, με προδιαγραφές εξωτερικού. Για ακόμα μια φορά, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης βρίσκεται στο τιμόνι της διασκέδασης και είναι αποφασισμένος να μας οδηγήσει στα πιο μαγευτικά μονοπάτια της μουσικής, μέσα από το πρόγραμμά του, που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει.

onirama_2014_12

Στο πλευρό του απόλυτου Έλληνα σόουμαν φέτος βρίσκονται οι Onirama, ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της τελευταίας δεκαετίας. Ο front man του συγκροτήματος, Θοδωρής Μαραντίνης, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες, πράγμα που τον έχει οδηγήσει σε μεγάλες συνεργασίες με τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ένα από αυτά φυσικά και εκείνο του Σάκη Ρουβά με τον οποίο έχει δοκιμάσει ξανά τη χημεία του και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό. Σάκης Ρουβάς Onirama έρχονται για να δώσουν μία νέα διάσταση στη διασκέδαση της πόλης.

Στον χώρο όπου έχουν διασκεδάσει ασταμάτητα χιλιάδες κόσμου τα περασμένα χρόνια, αφού εκεί βρισκόταν το θρυλικό Villa Mercedes, έρχεται να πάρει τη θέση του πλέον ένα νέο στέκι που θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή του κέντρου της Αθήνας και όχι μόνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here