17/12/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Στο Santa Claus Kingdom σας περιμένουμε στις 20 Δεκεμβρίου στις 17.00 για να σπάσουμε το παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες! Την ημέρα εκείνη η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ (από τις 5.00 έως τις 8.00 το απόγευμα) όπως και η συμμετοχή σας στο μεγάλο αυτό τόλμημα!

Τι θα κάνουμε;

Θα ντυθούμε όλοι ξωτικά και θα σπάσουμε το ρεκόρ Γκίνες, της πιο πολυάριθμης παρέας ξωτικών του Αϊ- Βασίλη στον κόσμο! (Largest Gathering of Santa’s Elves).

santa_claus_kingdom_2013_12_001
Όλος ο πλανήτης κινείται στο ρυθμό των Χριστουγέννων και στο Santa Claus Kingdom ήδη ετοιμάζουμε σκουφάκια με αυτάκια για να σπάσουμε το παγκόσμιο ρεκόρ της πιο πολυάριθμης παρέας ξωτικών του Αϊ- Βασίλη (Largest Gathering of Santa’s Elves) στον κόσμο και να βάλουμε την Αθήνα στο χάρτη των Γκίνες! (Guinness World Record)

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Το ρεκόρ, μέχρι ….προχθές ήταν 762 ξωτικά που το 2012 μαζεύτηκαν στην πόλη Ammanford του Ηνωμένου Βασιλείου. Φέτος όμως οι Ρουμάνοι ανέβασαν τον πήχη! 1.703 ξωτικά συγκεντρώθηκαν σε εμπορικό κέντρο  στην πόλη Ιάσιο της Ρουμανίας  και  έτσι σημειώθηκε το νέο ρεκόρ Γκίνες αφήνοντας δεύτερους με διαφορά τους Βρετανούς. Το παγκόσμιο ρεκόρ επικυρώθηκε και το Ιάσιο φέρει πια το νέο τίτλο που θα του φέρει διεθνή αναγνώριση.

Αλλά … όχι για πολύ! Γιατί τώρα έχουμε πεισμώσει! Καλικαντζαράκια όλης της Ελλάδας Ενωθείτε!

Μαζέψτε, λοιπό ν, όσο περισσότερους φίλους μπορείτε, ντυθείτε στα πρασινό- κόκκινα, αν θέλετε βαφτείτε ανάλογα, ελάτε στο Πάρκο, φορέστε τα ειδικά σκουφάκια που έχουμε ετοιμάσει, και ετοιμαστείτε για να φωτογραφηθούμε όλοι μαζί και να σπάσουμε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, να βάλουμε την Ελλάδα στο χάρτη Guinness World Record!

Στις 20 Δεκεμβρίου το Santa Claus Kingdom  σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όσους έρθουν ντυμένοι με πράσινες και κόκκινες φορεσιές για να συμμετέχουν στη μεγάλη προσπάθεια!

Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες και ελάτε στο Santa Claus Kingdom στις 20 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα:

 • Κάθε συμμετέχων πρέπει να φορά τουλάχιστον πράσινη ή κόκκινη μπλούζα (μπορεί και ολόκληρο κοστούμι σε συνδυασμό πράσινου και κόκκινου χρώματος).
 • Στην είσοδο του πάρκου θα σας δώσουμε να φορέσετε (εντελώς δωρεάν) πρασινο- κόκκινο σκούφο και μυτερά αυτιά
 • Όταν μαζευτούν όλα τα “ξωτικά” θα ηχήσει ένα δυνατό σήμα εκκίνησης (και αργότερα λήξης) της δράσης.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι στο ίδιο σημείο την ίδια στιγμή και να παραμείνουν εκεί για τουλάχιστον πέντε λεπτά.
 • Η προσπάθεια θα χρονομετρηθεί από δύο έμπειρους αθλητές που θα έχουν συγχρονίσει τα χρονόμετρά τους.
 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν τα κοστούμια τους σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας κατάρριψης του ρεκόρ.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό για τη συμμετοχή τους και την κατάρριψη του ρεκόρ και θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στο πάρκο και FREE PASS για παιχνίδια του πάρκου την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα έως και τις 8 το βράδυ!

Μια εμπειρία ζωής που θα μοιραστούμε με τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα! Μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και την οικογένεια σας!

Μην τη χάσετε!

Αυτές τις γιορτές, ό,τι ευχήθηκες, θα γίνει!

santa_claus_kingdom_logo_2013_12_001

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301) μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα) με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

 • Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας
 • Σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, από τον οποίο θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom

Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης γύρω από τις εγκαταστάσεις του

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για την επίσκεψη σας στο Santa Claus Kingdom μπορείτε να προαγοράσετε το εισιτήριο σας στα παρακάτω σημεία εξασφαλίζοντας προτεραιότητα κατά την είσοδο σας στο Πάρκο αλλά και χαμηλότερη τιμή!

Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι

4 ευρώ για γονείς / 10 ευρώ για παιδιά

Η προπώληση γίνεται στα παρακάτω σημεία

 • www.viva.gr
 • 11876
 • σε όλα τα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public & Seven Spots

Αγορά εισιτηρίων στο Santa Claus Kingdom

Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια

5 ευρώ για γονείς / 12 ευρώ για παιδιά

ειδική πολιτική για ανέργους

13.000 τετραγωνικά – 40 παιχνίδια – 1 Εισιτήριο

ΩΡΑΡΙΟ

Το Santa Claus Kingdom λειτουργεί 30 Νοεμβρίου 2013 έως 2 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10 π.μ. – 10 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777

Το Santa Claus Kingdom διοργανώνεται από την εταιρεία Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» που για πάνω από 33 χρόνια ψυχαγωγεί το παιδί και όλη την οικογένεια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here