Για 3η χρόνια, η Save a Greek Stray (SGS) ανακοινώνει το SGS Family and Pet Festival, που θα διοργανωθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, στον χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση όλων σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ ευπρόσδεκτοι είναι φυσικά και οι τετράποδοι φίλοι του κοινού.

Στην εορταστική αυτή ημέρα θα βρίσκεται μαζί με την SGS ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Διονύσης Σχοινάς και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Demy, που θα χαρίσουν στο κοινό ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, γεμάτο με τις αμέτρητες προσωπικές τους επιτυχίες και τις δυνατές τους ερμηνείες.

Παρουσιάστρια του 3ου SGS Family and Pet Festival θα είναι η Τζένη Μελιτά.

Η SGS περιμένει όλους τους φίλους της από τις 4 το απόγευμα για να γιορτάσουν μαζί με τους τετράποδους και δίποδους φίλους μια μέρα γεμάτη μουσική, κουνιστές ουρές, photo booth για σκυλιά και ανθρώπους, κληρώσεις και πολλά άλλα!

Παρασκευή 3 Ιουνίου
Ώρα έναρξης της συναυλίας:
6:30 το απόγευμα

Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων

Είσοδος ελεύθερη

Λίγα λόγια για τη Save a Greek Stray
Η Save a Greek Stray, τα τελευταία 10 χρόνια, έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων. Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων, που έχουν ανάγκη για θεραπεία και προστασία από τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here