Σε κλίμα μυστικισμού, κατάνυξης & εξομολόγησης  θα εμφανιστεί η DUSK στο “μοναστήρι” της τέχνης, El Covento del Arte, την Παρασκευή 17 Απριλίου.

Τα κομμάτια του album ”the Debut of Crossing the Lines”,  το νεογέννητο  single της “Dolphin” , καθώς & αγαπημένα της τραγούδια «μεταμφιεσμένα» με τον δικό της ήχο  θα παρουσιάσει σε ένα full band set. Εκλεκτοί καλεσμένοι , οι «ομόθρησκοι» Στάθης Δράκος & Echo Train.

Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single , “What are the chances?“, από την «The Sound of Everything» με την οποία συνεργάστηκε & για τις επόμενες κυκλοφορίες της. Το οικείο “Chances”, άνοιξε τον δρόμο για την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album  “The Debut of Crossing the Lines” το οποίο κυκλοφόρησε  έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι ακουστικών εμφανίσεων και ηχογραφήσεων ενός έτους, τον Απρίλιο του 2014.

dusk_afisa_2015_04_001

Στη συνέχεια , στήνοντας την επίλεκτη  μπάντα της, ξεκίνησε  εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές (όπως το 6d.o.g.s. , το FAUST , το Casa Bostani το επετειακό SeaSounds stage για την Ευρωπαΐκή μέρα μουσικής καθώς και ως opening act στη συναυλία των Irrepressibles στο Gazarte τις οποίες & συνεχίζει έκτοτε.

Το νέο της single “Dolphin”, σε παραγωγή του Greggy K., κυκλοφορεί τον Απρίλιο κάνοντας μια εισαγωγή & αφιέρωση πίστης στην αγάπη & στο βαθύ μπλε του  καλοκαιριού.

Μαζί με την DUSK παίζουν οι :
Matina Sous Peau: βιολί, synth, φωνητικά
Κων/νος Κιλάζογλου: ηλεκτρική κιθάρα, ukulele
Δαυίδ Μπρομοίρας: Μπάσο
Κωνσταντίνος Ζέρβας: Drums

Παρασκευή 17 Απριλίου
Οι  πόρτες ανοίγουν στις  21:30 // Ώρα έναρξης  22:30

El Covento del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, Αθήνα
Πληροφορίες : 210 5200602

Είσοδος: 7€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here