Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Πάνος Μπούσαλης λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού δίσκου ”Σεμπρεβίβα” έρχεται στην σκηνή του ΙΑΝΟΥ για μία μουσική παράσταση εφ’ όλης της ύλης. Μαζί του συμμετέχει φιλικά η Αναστασία Μουτσάτσου.

mpousalis_2017_05_001

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Πάνος Μπούσαλης, λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού δίσκου ”Σεμπρεβίβα” και έχοντας στις αποσκευές του συνεργασίες με μεγάλους συνθέτες (Ξαρχάκος, Λεοντής, Κόκοτος κ.α) έρχεται στην σκηνή του ΙΑΝΟΥ για μια μουσική παράσταση εφ’ όλης της ύλης. Μαζί του συμμετέχει φιλικά η Αναστασία Μουτσάτσου με την οποία άλλωστε τραγούδησαν το ομότιτλο ντουέτο της Σεμπρεβίβας που αγαπήθηκε.

Η παράσταση χτίζεται με στιγμές από τη δεξαμενή του καλού ελληνικού τραγουδιού , από τους Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Λεοντή, Λοΐζο κ.α μέχρι τους πιο σύγχρονους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Χαΐνηδες, Περίδη κ.α. Και με τραγούδια από τις δύο δισκογραφικές καταθέσεις του Μπούσαλη, Γκέμμα και Σεμπρεβίβα. Καταξιωμένοι σολίστες πλαισιώνουν τον τραγουδοποιό, συμμετέχοντας καταλύτικά και συν-δημιουργικά στο αποτέλεσμα.

Σάββατο 27 Μαΐου, στις 21:30

IANOS
Σταδίου 24, Αθήνα
Τηλ. 210 3217810

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 16 €

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ: Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here