Κι ενώ η εποχή των βροχών έχει ήδη αρχίσει η Σίλια Κατραλή και οι Τρία κόμμα Δεκατέσσερα επιστρέφουν από ένα παράλληλο σύμπαν, που διαρκώς διαστέλλεται – χωρίς όμως να το κυνηγάει κανένας – και προσγειώνονται με ταχύτητα φωτός την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Okio στη Μαρίνα Ζέας για ένα ευφάνταστο, μουσικοθεατρικό προεκλογικό μανιφέστο.

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του δεύτερου άλμπουμ της, με τίτλο «Μια Εδέμ με χαμηλό ενοίκιο» η Σίλια θα μοιραστεί μαζί με τους ξεχωριστούς συνοδοιπόρους μουσικούς όλους εκείνους τους φιλοσοφικούς και μη στοχασμούς σε σχέση με το στεγαστικό πρόβλημα των ονείρων και των ψυχών. Μέσα από τους νοσταλγικούς funky ήχους του «ελεύθερου κάμπινγκ» και τις δαιδαλώδεις διασκευές μιας δεκαετίας άλλης θα μεταφερθούμε μαγικά σε ένα άχρονο και άυλο ιδεατό αλλού που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα – ούτε και με τίποτε άλλο βέβαια.

Στην αντιπολιτευτική γραμμή θα σταθεί επάξια ο ριζοσπαστικός συνταξιδιώτης Νικόλας Αδέσποτος που θα προσπαθήσει με μοναδικό όπλο τη κιθάρα του ματαίως να αποθαρρύνει τη Σίλια από αυτή την διαρκή αναζήτηση της Εδέμ που μοιάζει ολοένα να χάνεται στο βάθος του γυαλού – χωρίς ωστόσο να εξαφανίζεται τελείως.

Θα ακολουθήσει ελεύθερος διάλογος πάνω σε όλα τα εθνικά και παραεθνικά ζητήματα και πολύχρωμα δροσερά κοκτέιλ υπό το χαμηλό φωτισμό των κεριών – που δίχως αυτόν λένε πως κανείς πεθαίνει, μα αν δε πεθάνει τότε ζει για αυτόν. Σε κάθε περίπτωση σας περιμένουμε με ανυπομονησία αφηρημένοι και αβέβαιοι σαν αριθμοί σε αυτόν τον παράξενο χορό που καθυστερεί το θάνατο, μαδώντας – ή πίνοντας άλλη μία μαργαρίτα να λύσουμε τους προαιώνιους γρίφους της ζωής σε σχέση με το ανθρώπινο αρμένισμα. Άλλωστε το μόνο που χρειάζεται κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ένας ορίζοντας, ακόμη και νοητός.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης : 21:30

Okio
Μαρίνα Ζέας 1, Πειραιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here