Η Σίλια Κατραλή, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο «Ελεύθερο Κάμπινγκ», μας προτρέπει να πιστέψουμε στην αγάπη, με ένα ολοκαίνουργιο single σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

Ένα τραγούδι αισιόδοξο, γεμάτο φρεσκάδα, σε καλοκαιρινούς swing ρυθμούς και με vintage αισθητική, παντρεύεται με ένα βίντεο αλληγορικό και σουρεαλιστικό, με μίνιμαλ ύφος, ταξιδεύοντάς μας σε μιαν άλλη εποχή. Μια διαφορετική οπτική με ένα πολύ όμορφο μήνυμα, σε μία εποχή που αν αξίζει κανείς να πιστέψει σε κάτι αυτό είναι, δίχως αμφιβολία, η αγάπη.

Λίγα λόγια για το video clip: Μια αλληγορική ιστορία με συμβολισμούς τρέχει παράλληλα με ένα καλοκαιρινό φρέσκο τραγούδι, πηγαίνοντας το αίνιγμα ένα βήμα πιο πέρα, αφήνοντας έτσι τον υπαινιγμό πως η αγάπη οδηγεί πάντα σε ένα μεγάλο σχέδιο…

Σίλια: Ηθοποιός. Απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής σχολής Ίασμος και φοιτήτρια στο Ιστορικό Αρχαιολογικό Αθηνών. Πρώτη δισκογραφική δουλειά: Σεπτέμβριος 2020.

Τη γνωρίσαμε με τη διασκευή στο «Χαμογέλα» του Μανώλη Φάμελλου, που αποτελεί ένα από τα 7 τραγούδια του άλμπουμ της με τίτλο «Ελεύθερο Κάμπινγκ»

Δε πιστεύω στα φιλιά
και στην πρώτη ματιά
έχω φίλους δυο πουλιά
φέρνουν νέα σου συχνά

τι τα θες τα ραντεβού
σε ποιού χρόνου ποιού καημού
σαν να λέει η καταιγίδα
sorry ήλιε δε σε είδα κοίταγα κάπου αλλού

Εγώ πιστεύω στην αγάπη
να είναι εκεί και να ‘χει κάτι
να έχει κάτι από ‘σένα
φτερά κι ας είναι κουρασμένα
εγώ πιστεύω στην αγάπη
σαν θα την βρεις κλεισ’ της το μάτι
να καταλάβει πως κι εκείνη
αγάπη ήτανε να γίνει

δεν πιστεύω λόγια απλά
μου είναι τόσο βαρετά
τα πιστεύω όσες φορές
γίναν πράξη οι στιγμές

είχα δώσει ραντεβού
σε ένα αστέρι του ουρανού
να ‘ναι εκεί να κάνει σήμα
μια εικόνα ένα ποίημα σε μιαν άκρη ενός γιαλού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here