Έτρεχες πρώτος να αγοράσεις το δίσκο/κασέτα/cd του αγαπημένου του καλλιτέχνη; Είχες το βιβλιαράκι με τους στίχους μπροστά σου μέχρι να το μάθεις απ’ έξω; Νοσταλγείς και εσύ τις προηγούμενες δεκαετίες και τον τρόπο που απολαμβάναμε τη μουσική; Τότε που ακούγαμε προσεκτικά κάθε παύση και κάθε ανάσα και κάθε αναστεναγμό χωρίς παράλληλα να σιδερώνουμε, τρέχουμε, μαγειρεύουμε;

Το νέο μουσικό workshop του Fårö είναι για σένα και για κάθε παθιασμένο ακροατή σαν εσένα!

Σε συνεργασία με τον Γιώργο Μυζάλη, οργανώνουμε μια σειρά τεσσάρων συναντήσεων – συνακροάσεων που σκοπό έχουν να συγκινήσουν, να συσχετίσουν, να συγκεντρώσουν και να γνωρίσουν μεταξύ τους ανθρώπους που δίνουν μεγάλη σημασία στην ακρόαση κάθε μουσικής.

synantiseis_myzalis_2016i

4 εβδομάδες, 4 διαφορετικοί τραγουδοποιοί, 4 διαφορετικές ακροάσεις.
Το workshop χωρίζεται σε δύο μέρη:
1ο μέρος: Ακρόαση
Βολευτείτε στο ζεστό χώρο μας, πάρτε τους στίχους της κάθε δουλειάς στα χέρια σας και ξεκινάμε το ταξίδι! Παίζουμε το δίσκο από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς διακοπή και σε ένταση που επιτρέπει την κατανόηση και αντίληψη των στίχων, των ηχοχρωμάτων και των ενορχηστρωτικών λεπτομερειών.

2ο μέρος: Συζήτηση
Κάντε τα σχόλιά σας, επιλέξτε τους αγαπημένους σας στίχους, σχολιάστε τους, και ξεκινήστε μία συζήτηση με τον τραγουδοποιό, ο οποίος με τη σειρά του καλείται να «αποκαλύψει» τις πραγματικές αιτίες – αφορμές – συγκυρίες – κρυφά νοήματα – αφετηρίες που τον οδήγησαν να γράψει κάθε τραγούδι!

Τα workshop θα συντονίζει ο γνωστός μουσικολόγος – μουσικοκριτικός Γιώργος Μυζάλης.

Παρασκευή 3/2: Αλκίνοος Ιωαννίδης (ακούμε ξανά τη «Νεροποντή» του 2009 για να ανακαλύψουμε κι άλλες πτυχές της, αφανέρωτες).
Παρασκευή 10/2: Φώτης Σιώτας (Σωτήρες, τραγούδια από έναν δημιουργό που έχει στιγματίσει το ελληνικό ηχοτοπίο έως τώρα με τα δεξιοτεχνικά και εμπνευσμένα παιξίματά του).

Παρασκευή 17/2: Μπάμπης Στόκας (με τον ακυκλοφόρητο δίσκο του σε μουσική και στίχους Λεωνίδα Μπαλάφα – προακρόαση).
Παρασκευή 24/2: Ειρήνη Σκυλακάκη (με τον καινούργιο της δίσκο που φέρει το γενικό τίτλο «Matterless» σε παραγωγή Danton Supple (X&Y – Coldplay).

*Bonus Track: Warm up Quiz για να προετοιμαστείς για το workshop!
Απευθύνεται σε όσους αγαπούν την ελληνική μουσική σε βάθος και τους ενδιαφέρει να παραβρεθούν σε κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο, σε μια βραδυά παλαιάς κοπής!

Τιμή workshop και για τις 4 βραδιές: 120 ευρώ + ΦΠΑ
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή μέχρι 25 Γενάρη.
Παρασκευές (3,10,17,24) Φεβρουαρίου 2017
Ώρα διεξαγωγής: 17:00 – 20:00

Οι βραδιές θα βιντεοσκοπηθούν για αρχειακούς λόγους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις ενδιαφέροντος:

Τηλ. επικοινωνίας 210 7717544
mail: info@faro.gr
www.faro.gr
Έβρου 14, 11527

To FÅRÖ Creative Learning είναι ένας νέος χώρος πολιτισμού, σεμιναρίων και δημιουργικής απασχόλησης για ενήλικες και παιδιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here