· Μια ξεχωριστή συναυλία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και υποστήριξης διοργανώνεται για την τραγουδοποιό Πένυ Σκάρου η οποία πριν λίγους μήνες τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα. Η συναυλία με τίτλο “Η Πένυ Σκάρου και οι φίλοι της” που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου 2014 στο Βοτανικό στις 7.00 μ.μ με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα.

· Να μπορέσει να ξανά σταθεί όρθια στα πόδια της. Να συνεχίσει να ζει καλά και να τραγουδάει.  Για να γίνει αυτό χρειάζεται να αποκαταστήσει το πόδι της με ένα τεχνητό μέλος που θα κοστίσει πολλές χιλιάδες ευρώ.

skarou_2014_10_01

Αγαπημένοι της φίλοι και συνάδελφοι διοργανώνουν μια μεγάλη συναυλία- στην οποία θα συμμετέχει και η ίδια η Πένυ- για το σκοπό αυτό . Ανάμεσα στους οποίους είναι:

Αλκαίου Λένα
Γραμμένος Σπύρος
Δάντης Χρήστος
Θαλασσινός Παντελής
Θαλασσοχώρης Κωνσταντίνος
Θηβαίος Χρήστος
Καπαρού Αργυρώ
Κάππος Θεολόγος
Κίτρινα Ποδήλατα
Κοργιαλάς Δημήτρής
Κορκολής Στέφανος
Λιβιτσάνου Άντα
Μαχαιρίτσας Λαυρέντης
Μιτζέλος Αντώνης
Μονά Ζυγά
Μπουσουλόπουλος Πέτρος
Νικολάου Γιάννης
Παπαδόπουλος Λάκης
Παπαϊωάννου Παναγιώτης
Παυλίδης Παύλος
Πιλαλί Ζώρζ
Πλιάτσικας Φίλιππος
Τζουγανάκης Μιχάλης
Χαρούλης Γιάννης
15-50
Greek Babylon

Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο που μας πέρασε  η Πένυ Σκάρου είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην Οδό Πειραιώς.  Η κατάσταση της όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν με πολλαπλά τραύματα και με το ένα της πόδι ακρωτηριασμένο. Η Πένυ τελικά έχασε το ένα πόδι της. Οι προσπάθειες των γιατρών εστιάστηκαν στο να σώσουν τη ζωή της, το οποίο και κατάφεραν μαζί με τη δική της δύναμη και αισιοδοξία.

Ο τρόπος που στάθηκε μετά το ατύχημα και αυτή την αναπάντεχη δύσκολη αλλαγή στη ζωή της είναι παράδειγμα προς μίμηση. Χωρίς να κλειστεί επί μακρόν στο εαυτό της και σε ένα προστατευμένο στενό περιβάλλον ή να καταφύγει σε μοιρολατρία, συνέχισε αμέσως μόλις ήταν σε θέση να προσπαθεί να επανέλθει σε μια φυσιολογική ζωή και να συνεχίσει το τραγούδι που είναι για αυτή το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής της. Συνεχίζει μετά από αυτή την περιπέτεια όμως διαφορετικά πια, αντιμετωπίζοντας τη σαν εμπειρία ζωής που την έκανε πιο δυνατή.

Είναι  αποφασισμένη να κάνει πιο πολλά και πιο σημαντικά πράγματα έχοντας προσθέσει πια στους στόχους της να δίνει μέσα από την δουλειά της και τη δημοσιότητα που της δόθηκε μετά το ατύχημα, κουράγιο και δύναμη σε ανθρώπους με αντίστοιχες περιπτώσεις.

Όπως λέει και η ίδια “Εδώ είναι η κόλαση, εδώ και ο παράδεισος. Θέλω να είμαι ήρεμη και να σκέφτομαι καλά πράγματα. Με ενδιαφέρει να γίνω καλά και να περάσω ένα θετικό μήνυμα στον κόσμο που μπορεί να βιώνει κάτι αντίστοιχο με ‘μένα”.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
Ιερά Οδός και Σπύρου Πάτση

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
Ώρα έναρξης: 7.00 μ.μ.

Εισιτήρια: προπώληση 8€, ταμείο 10€.
Προπώληση: Viva.gr

Υ.Γ.  Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα (06/10), ο ΙΣΑ καλεί όποιον έχει τη δυνατότητα και τη διάθεση να καταθέσει χρήματα στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Ο αριθμός λογαριασμού είναι: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, 182/5 4501 606, ΙΒΑΝ: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606, όνομα δικαιούχου Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Όπως σημειώνεται, το ποσό που θα συγκεντρωθεί έως τις 20 Οκτωβρίου θα διατεθεί για την αποκατάσταση της υγείας της 29χρονης Πένυς Σκάρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here