ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ακυρώνεται η συναυλία του Φώτη Σιώτα και του Θοδωρή Γκόνη την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο Faliro Summer Theater.

Φίλες και φίλοι,
Σχεδιάζαμε αυτήν τη βραδιά για καιρό. Να ξαναπαίξουμε τον δίσκο «τα δεύτερα» και να γιορτάσουμε το αντάμωμά μας όλοι: οι συντελεστές, ερμηνευτές, μουσικοί και τεχνικοί. Δυστυχώς, τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δε μας επιτρέπουν να το χαρούμε όπως το θέλαμε. Δεν θέλω να το κάνουμε απλά για να γίνει. Αυτήν τη στιγμή η σκέψη μας, η προσοχή μας είναι στους ανθρώπους που κινδυνεύουν. Θα έχουμε την ευκαιρία, κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά, να σας το παρουσιάσουμε.
Εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων, σας ευχαριστώ πολύ
Φώτης Σιώτας

Πληροφορίες για τα εισιτήρια:

– Όσοι έχετε προμηθευτεί τα εισιτήριά σας με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, θα γίνει άμεσα η επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα.

– Όσοι έχετε αγοράσει τα εισιτήριά σας με μετρητά μπορείτε να στείλετε τον αριθμό της κράτησης και έναν τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) με το όνομα του δικαιούχου, έτσι ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματα, στο 9213310@gmail.com.

—————————-

Ο Φώτης Σιώτας και ο Θοδωρής Γκόνης παρουσιάζουν ζωντανά τον πρώτο δίσκο που έφτιαξαν μαζί, τις εκλεκτικές συγγένειες, τα αγαπημένα «πρώτα», τα μεγάλα τραγούδια, που τους κινητοποίησαν για να προκύψουν τα δικά τους «δεύτερα», την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο Faliro Summer Theater.

Οικοδεσπότες ο Θοδωρής Γκόνης, ο Φώτης Σιώτας και 30 μουσικοί, τεχνικοί, τραγουδιστές θα ανασύρουν το πρώτο αποτύπωμα τις αρχικής ηχογράφησης. Με τη βασική τραγουδίστρια του δίσκου, την υπέροχη Ιουλία Καραπατάκη, με δύο από τις πιο μεστές νέες ανδρικές φωνές τον Σταμάτη Αναστόπουλο και τον Βασίλη Προδρόμου, και επίσημους καλεσμένους τον αγαπημένο Σωκράτη Μάλαμα και τη σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη.

Οι δύο δημιουργοί κυκλοφόρησαν έναν ακόμα δίσκο μαζί το 2022 (Δύο Λάθη) αφού δοκιμάστηκαν και «έδεσαν» το 2019 στο άλμπουμ «Τα δεύτερα γιατί κουράστηκαν τα πρώτα» (Ogdoo Music Group). Έναν σύγχρονο λαϊκό δίσκο σαν τους παλιούς, με ιδιαίτερο και ελκυστικό ήχο που συνδυάζει δύο μουσικούς κόσμους, δημιουργώντας ένα νέο, άφθαρτο άκουσμα που φέρει στον πυρήνα του την λαϊκή κουλτούρα και παράδοση, αλλά και την σύγχρονη αντίληψη των δύο εξαιρετικών δημιουργών, για το δημοφιλές μουσικό είδος που συνεχίζει την μακρά πορεία του δείχνοντας την αντοχή και την προσαρμοστικότητά του στις νέες κοινωνικές συνθήκες.

4 χρόνια μετά επιστρέφουν στη σκηνή για να μας παρουσιάσουν ξανά τον πρώτο καρπό της συνεργασίας τους με την δύναμη και τα χρώματα μιας μεγάλης ορχήστρας.

Στο Faliro Summer Theater, σε μια καλοδουλεμένη παράσταση, o Φώτης Σιώτας μαζί με τους μουσικούς που συμμετείχαν στην ηχογράφηση του δίσκου θα παίξουν όλα τα τραγούδια από τα «δεύτερα», θα μας πουν τις ιστορίες τους, θα μοιραστούν μαζί μας αισθήματα και αναμνήσεις και θα αποτυπώσουν ανάγλυφα τον σύγχρονο λαϊκό ήχο. Ανάμεσα σε άλλα θα ακούσουμε και τα πολύ αγαπημένα «Τα λόγια είναι γράμματα», «Τα δεύτερα», «Το νησί μου» με τις ερμηνείες σπουδαίων σύγχρονων ερμηνευτών αλλά και τραγούδια των Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Χιώτη, Μητσάκη και άλλων.

Σας περιμένουμε σε μια γιορτή του λαϊκού τραγουδιού, σε μια συναυλία – προσκλητήριο για τις παρέες που ξέρουν να μοιράζονται, να χαίρονται, να τραγουδούν ακόμα.
Ευτυχώς προλάβαμε και μεγαλώσαμε με αυτά που πρωτοαγαπήσαμε, με έναν «χαμηλό» κόσμο που γνώριζε πολύ καλά να φτιάχνει τραγούδια ενός «κατώτερου» Θεού, με έναν κόσμο που έτρεχε -και τρέχει ακόμα και σήμερα – από νωρίς στα «γήπεδα» και παρακολουθεί, χειροκροτεί και βλέπει πρώτα τα «Δεύτερα»“.
Θ.Γ – Φ.Σ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30

Ώρα Έναρξης: 21:00

Faliro Summer Theater
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο

Τιμή εισιτηρίου: Από 12€

Προπώληση: More.com
Τηλεφωνικά στο 2109213310

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here