Θυμάστε τη Sma Rag Da; Eίναι αυτό το δεκαεφτάχρονο που δεν έβγαζε το σκασμό και πίστευε πως ήταν καλή ιδέα να φορέσει λεοπάρ παντελόνι με κόκκινη μπλούζα σε music video.

Λοιπόν, αυτό το Σεπτέμβρη έγινε 20 και έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Η Sma Rag Da τελείωσε το σχολείο και μόλις ξεκίνησε το 2ο έτος Commercial Music στο πανεπιστημιο του Westminster στο Λονδίνο.

Το 2013 ήταν η χρονιά που μας συστήθηκε, μέσω τον τραγουδιών “Take your time”, “Once in a while”, “Crowded Place” από το πρώτο της άλμπουμ “Queen of the Surreal”, που έγιναν ιδιαίτερα αγαπητα.

Με τη βοήθεια πολλών, μη διαχειρίσιμων καταστάσεων που ήρθαν με τη μετάβαση από την εφηβεία στην ενηλικίωση, η Sma Rag Da πέρασε ένα χρόνο ανακαλύπτοντας εκ νέου τον εαυτό της. Στη συνέχεια, ακολούθησε ένας χρόνος γεμάτος δημιουργικότητα και τελικά είναι έτοιμη να μοιραστεί τις νέες ιστορίες της μέσω του επερχόμενου άλμπουμ “Wisdom Τooth” που θα κυκλοφορήσει απο την Mahayana Records.

Το ταξίδι ξεκινά με το τραγούδι “Rooftop”.

smaragda_2015_001

Πρόκειται για ένα τραγούδι, πορτρέτο όλων αυτών των δυνατών, ανάμεικτων συναισθημάτων που φέρνει ένα τέλος ή μια καινουργια αρχή. Το ίδιο το τραγούδι περιγράφει αυτά τα συναισθήματα μέσα από μια ιστορία αγάπης. Στο music video ωστόσο, αποδίδεται μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο.

Μια απόφαση της Sma Rag Da, για να αποδείξει πως ακόμα κι αν οι άνθρωποι και οι καταστάσεις διαφέρουν, εξακολουθεί να υπάρχει ένα συγκεκριμένο φάσμα συναισθημάτων και ψυχολογικών διαδικασιών που ολοι μοιραζόμαστε.

Όπως δηλώνει: «Μόλις συνειδητοποίησα πόσο μοιάζουμε μεταξύ μας, όχι με την κακή αλλά με την καλή έννοια, άρχισα να νιώθω πιο συμπονετική, λιγότερο σαν εξωγήινος και τελικά διαπίστωσα ότι παραδόξως είμαστε όλοι ένα. Έγραφα ένα τραγούδι για να εκφράσω τα συναισθήματά μου και οι φίλοι μου, μου έλεγαν πόσο ταυτίζονταν με αυτό, ενώ έχουμε μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο και φαινόταν σαν να μην έχουμε τίποτα κοινό.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here