Μετά την επιτυχημένη περιοδεία σε πόλεις και βουνά, το μοναδικό one woman show της Σοφίας Κουρτίδου ανεβαίνει ξανά στην ανοιχτή σκηνή του Lunar Space,
την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου.

———

Η Σοφία Κουρτίδου είναι «Εξών Φρεξών» και μας καλωσορίζει στον πλανήτη της. Έναν φανταστικό κόσμο, όπου όλα τα απίθανα είναι… πιθανά. Σε αυτό τον κόσμο, ο βήχας γίνεται μελωδία, το αντισηπτικό είναι μουσικό όργανο και μια φωνή μετατρέπεται ζωντανά σε ολόκληρη ορχήστρα.

Τα πάντα είναι διαφορετικά. Μέχρι και ο Michael Jackson τραγουδάει σε παραδοσιακό πανηγύρι, ενώ η Shakira στήνει πάγκο στη λαϊκή. Μια «φανταστική» μπάντα, οι Αφανείς, παίρνουν ζωή μέσα απ’ τη φωνή και τη φαντασία της Σοφίας Κουρτίδου, δημιουργώντας έναν εξωπραγματικό πλανήτη που δεν υπάρχει!

Ένα εξωφρενικό one woman show! Μια συναυλία χωρίς μουσικά όργανα, όπου με live looping και ζωντανά εφέ η Σοφία δημιουργεί ολοκληρωμένα μουσικά σύνολα, ηχογραφώντας ζωντανά τη φωνή της, ήχους και ό,τι ταιριάζει στον κόσμο της.

Είναι stand up comedy; Είναι μουσική παράσταση; Είναι ό,τι πρέπει ή ό,τι να ‘ναι; Σίγουρα είναι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί! Την Τετάρτη 28 Ιουλίου στην ανοιχτή σκηνή του Lunar Space.

Υ.Γ. Κι αν είσαι τυχερός, ίσως ένα τραγούδι να γραφτεί αποκλειστικά για σένα, αφού η Σοφία είναι πάντα έτοιμη για αυτοσχεδιασμό, μετουσιώνοντας επί τόπου τις ατάκες του κοινού σε μουσική. Όλα αυτά βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι η ελληνίδα μάνα θα την αφήσει ήσυχη χωρίς παρεμβάσεις…

Εταιρεία παραγωγής: HAH! Comedy

Διάρκεια: 120’

Τετάρτη, 28 Ιουλίου | Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:30

Lunar Space
Πολυκράτους 6, Ταύρος (είσοδος από ιδιωτικό δρόμο)

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω: www.hahcomedy.com & viva.gr

*Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προτρέπουμε τους θεατές να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέλθουν νωρίτερα στον χώρο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα.
Δεν απαιτείται self test, rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here