Οι “Μουσικές Διαδρομές” βάζουν τα γιορτινά τους και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τα καλύτερα λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια!

Έτσι, συνεχίζοντας κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αλλά και παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων  και Πρωτοχρονιάς η Σοφία Παπάζογλου, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, η Γιάννα Φαφαλιού και ο Δημήτρης Κανέλλος μας ταξιδεύουν σε λαϊκές μουσικές διαδρομές, προσφέροντάς μας ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι.

triantafyllidis_papazoglou_kanellos_fafaliou_2017_12_001

Μαζί τους οι σπουδαίοι δεξιοτέχνες μουσικοί Μανώλης Μιχαλάκης (μπουζούκι), ο οποίος έχει αναλάβει και την επιμέλεια του προγράμματος, Νίκος Γύρας (κιθάρα), Στράτος Σαμιώτης (κρουστά), Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (ακορντεόν) και Μανώλης Κόττορος (βιολί – φωνή).

Οι “Μουσικές Διαδρομές” καλούν όλους τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής, χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις, να γιορτάσουν μαζί μας και να απολαύσουν το καλό ελληνικό τραγούδι, από τα ρεμπέτικα του Τσιτσάνη και του Βαμβακάρη και τα λαϊκά της δεκαετίας του ’60 και του ’70, μέχρι τα παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας (νησιώτικα, κρητικά, ηπειρώτικα και άλλα), αλλά και τα πιο σύγχρονα εντεχνολαϊκά, που μας ανεβάζουν τη διάθεση και ενώνουν τις παρέες!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
και παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
(22, 23, 24, 25, 29, 30, 31/12 και 1/1)

Ώρα έναρξης προγράμματος: 23:00

Μουσικές Διαδρομές
Πατησίων 208 & Καλλιφρονά
Τηλ. κρατήσεων: 210 8676155

Τιμές για ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς:
Μενού ρεβεγιόν Χριστουγέννων: 20€
Μενού ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Α’ ζώνη: 30 €, Β΄ ζώνη: 25€
Φιάλη κρασιού: από 30€ ανά 2 άτομα
Φιάλη απλή: 100,00 € κομπλέ  (ανά 4 άτομα)
Φιάλη special: 120,00 € κομπλέ  (ανά 4 άτομα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here