Σωκράτης Μάλαμας – Αλκίνοος Ιωαννίδης – Λεωνίδας Μπαλάφας

Τρίτη 5 Ιουλίου, Fix Factory Open Air

H συνάντηση των τριών τους συνιστά ένα γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σημεία της πόλης.

Ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Μπαλάφας, εκπρόσωποι και οι τρεις μιας απαιτητικής και εντελώς διαφορετικής στον καθένα τραγουδοποιίας, θα βρεθούν παρέα στο Fix Factory Open Air, για μια μοναδική συναυλία, την Τρίτη 5 Ιουλίου.

malamas_alkinoos_afisa_2016_06_001

Μια βραδιά που εγκαινιάζει τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, σε μια συναυλία που οι εκπλήξεις θα είναι δεδομένες.

Τόσο ο Σωκράτης Μάλαμας όσο και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, έχουν με τα χρόνια χτίσει μια δυνατή και αδιάρρηκτη σχέση με το κοινό, που αναγνωρίζει στη μουσική και τη γενικότερη στάση τους, μια σπάνια για την εποχή αλήθεια και τους ακολουθεί πιστά.

Τα τραγούδια τους εκφράζουν μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της νεότερης ελληνικής μουσικής και θα αποτελέσουν βασικό κορμό της εμφάνισης τους, προσδίδοντας έναν φεστιβαλικό χαρακτήρα στην συναυλία.

Νεότερος αλλά εξίσου αντιπροσωπευτικός εκπρόσωπος μιας απαιτητικής τραγουδοποιίας και ο Λεωνίδας Μπαλάφας, που έχει ξεχωρίσει με τις παραστάσεις και τα τραγούδια του.

Και οι τρεις προαναφερθέντες δεν χρειάζονται πια ιδιαίτερες συστάσεις. Λίγα λόγια μόνο για το τέταρτο – και νεότερο – όνομα που θα ανοίξει τη βραδιά.

Οι ΛΑΡΓΚΟ είναι μια μπάντα που ξεκίνησε το 2014, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, και φέτος παρουσιάζει την πρώτη της δουλειά που είναι ένα EP πέντε συνθέσεων το οποίο λειτουργεί ως χωνευτήρι βαλκανικών και ηπειρώτικων πνευστών, ρεμπέτικων καταβολών, μπολιασμένα με αιχμηρές κιθάρες και μια desert americana αισθητική. Και στα πέντε κομμάτια η μουσική είναι δικές τους συνθέσεις (με την συμμετοχή του Χριστόφορου Αλεξίου σε δύο απ’αυτά) και οι στίχοι στα τραγούδια είναι του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Δαβίδ Σαμιάν. Στο δίσκο συμμετέχουν και οι Κωνσταντίνος Λάζος (μέλος των Villagers of Ioannina city ) στην γκάιντα και Φίλιππος Φασούλας στο κλαρίνο.

Οι ΛΑΡΓΚΟ είναι:
Κωσταντής Παπακωνσταντίνου: ηλ. κιθάρα, φωνή
Τάσος Κοφοδήμος: ακουστική κιθάρα, φωνή
Παύλος Μέτσιος: Τρομπέτα
Μανόλης Σταματιάδης: ακορντεόν, πλήκτρα
Ηλίας Ρότσιας: ηλεκτρικό μπάσο
Κώστας Αναγνώστου: τύμπανα

Την Τρίτη 5 Ιουλίου, μία ακόμα μεγάλη μουσική συνάντηση στο Fix Factory Open Air, σε μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις και αγαπημένα τραγούδια.

Οι ώρες εμφάνισης είναι οι παρακάτω:
17.00 ανοίγουν οι πόρτες.
18.35: Λάργκο
19.35: Λεωνίδας Μπαλάφας
20.55: Αλκίνοος Ιωαννίδης
22.40: Σωκράτης Μάλαμας

26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 500670 & 2310 504014

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (περιορισμένος αριθμός), 12 ευρώ (προπώληση), 14 ευρώ (ταμείο)
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here