Φεβρουάριος 2012
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δισκογραφική Εταιρεία : Legend

Οι Sorrowful Angels, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους τάραξαν τα νερά της Ελληνικής και όχι μόνο, underground σκηνής. Συνδυάζουν μοναδικά το μελωδικό metal με dark αισθητική και ηλεκτρονικούς ήχους. Το 2009 παρουσίασαν το πρώτο τους άλμπουμ “Ship In Your Trip”, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον εγχώριο και ξένο τύπο.

Σήμερα οι Sorrowful Angels επιστρέφουν δυναμικά με τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά που έρχεται να ταράξει τα δεδομένα… και ο τίτλος αυτής «Omens».

Οι Sorrowful Angels μέσα στο 2011 υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και τιμή δύο καινούργια μέλη στο συγκρότημα: τον Χρήστο Στρατηγό στα drums και τον Απόλλωνα Σιακανδάρη στην κιθάρα και τα φωνητικά, μετά από την απόφαση του κιθαρίστα Darek Sipiora να αφήσει μόνιμα την Ελλάδα.

Οι Sorrowful Angels ως opening act στη συναυλία των Paradise Lost το Μάρτιο που μας πέρασε, μας έδωσαν μια πρώτη γεύση από το «Omens» και επιπλέον μας χάρισαν την ευκαιρία να απολαύσουμε το EP του album σε free download μορφή.

Το «Omens» διατηρεί τη μελωδικότητα του πρώτου album επεκτείνοντας τη μουσική παλέτα, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα ηλεκτρονικά στοιχεία και στους φωνητικούς πειραματισμούς. Με πιο σκληρό περίβλημα κινείται στη σκοτεινή και ατμοσφαιρική πλευρά του gothic, οδηγώντας την μπάντα σε μονοπάτια που δεν έχει εξερευνήσει ως τώρα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here