Η FM Records παρουσιάζει τους Soul Destiny melodramatic hip hop να συναντάνε σε μια μοναδική συνεργασία τους Νόνα Βουδούρη και Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες).

Το τραγούδι «Πού Πάνε τα Άστρα σαν Πεθαίνουν» είναι αφιερωμένο στην μνήμη της θρυλικής Καίτης Χωματά.

Το τραγούδι βρίσκεται στο άλμπουμ «Σε Αυτή τη Γη που η Σιωπή Δακρύζει» που κυκλοφόρησε τέλη Ιανουαρίου 2015. Συμμετέχουν οι Πόπη Αστεριάδη, Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος Σταυρακάκης, Γιάννης Λεκόπουλος, Νόνα Βουδούρη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Αρετή Κοκκίνου, Καλλιόπη Βασιλείου, Dtaeys, Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες), Pol, Rolb, Χάρης Παπανικολάου.

«Πού Πάνε τα Άστρα σαν Πεθαίνουν»… Έτσι απλά ένας τίτλος για να εκφράσουμε το μεγάλο ευχαριστώ μας στη θρυλική Καίτη Χωματά. Για τα λόγια της, τις συμβουλές της, τη γνώμη της, για τον δρόμο που μας έδειξε. Πραγματικά, οι θρύλοι είναι γεμάτοι Φως όταν έχουν το ήθος και τη σεμνότητα που είχε η ίδια. Με βαθιά υπόκλιση λοιπόν, ίσως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ένα απλό τραγούδι. Ακουμπάμε στα τραγούδια που άφησες και συνεχίζουμε στο ίδιο μονοπάτι, όπως σου χαμε υποσχεθεί. Πάντα θα σου χρωστάμε. Με τιμή και υπόκλιση. Ιδιαίτερο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μας στους Νόνα Βουδουρη, Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες), Poetic για τις ώρες που δούλεψε, Rolb, Γιάννη Σπανό, Γιώργο Παπαστεφανου. – Soul destiny

soul_destiny_cover_2015_04

Βιογραφικό
Οι Soul DESTINY είναι ένα μελοδραματικό Hip-Hop συγκρότημα στην Ελλάδα και ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με μέλη από άλλα γκρουπ. Από το 2014, το σχήμα αποτελείται από 3 μέλη, τον Παναγιώτη Πούλιο, τον Ιωσήφ Λιάκο (SFS) και τον Πάνο Διαμαντή (ΒLEM). Ιδιαιτερότητα τους είναι να χρησιμοποιούν τη μελοδραματική ποίηση μαζί με παραδοσιακά όργανα και τη συνοδεία του ρυθμού της χιπ -χοπ μουσικής. Eκδότες της μουσικής εφημερίδας ΗΧΟΡΑΜΑ που βγαίνει στον νομό Βοιωτίας, παρουσιάζουν εδώ και 14 χρόνια τη Hip-Hop ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΥΡΙΝΑ ΛΟΓΙΑ» στο RADIO ΘΗΒΑ 97,5. Έκαναν παραγωγή στη συλλογή «97.5 frequences» και στη συλλογή «13» από το Ράδιο Θήβα,, γράφουν σε τοπικές εφημερίδες και ετοιμάζουν βιβλίο για το ελληνικό χιπ-χοπ με τίτλο «Απέραντες Μνήμες» που σύντομα θα κυκλοφορήσει από τη Βοιωτική Εκδοτική Α.Ε. Επίσης κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του 2013 το EP «Αλισάχνη»’ με συμμετοχές γνωστών καλλιτεχνών, κυρίως από τον χώρο του έντεχνου τραγουδιού, όπου συμμετέχουν η Καλλιόπη Βασιλείου και η Αρετή Κοκκίνου. Το Νέο Κύμα παίζει τον ρόλο του στο project, αφού συμμετέχουν ονόματα όπως η μοναδική Πόπη Αστεριάδη. Το πλήρες άλμπουμ τους κυκλοφορεί τέλη Mαρτίου του 2015, με τίτλο «Σε Αυτή τη Γη που η Σιωπή Δακρύζει».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here