Η νέα ερμηνεύτρια Σουσάνα Τρυφιάτη συστήνεται δισκογραφικά με το πρώτο της ολοκληρωμένο album σε μουσική και στίχους του νέου τραγουδοποιού Μίλτου Σελητσανιώτη.

Τα Αφανέρωτα” είναι ο τίτλος του δίσκου που περιέχει δέκα νέα τραγούδια, εννέα με ελληνικούς στίχους και ένα με ισπανικούς, που της χάρισε ο Χιλιανός ποιητής Jaime Svart.

Η Σουσάνα είναι μία λαϊκή, λυρική φωνή που την πλαισιώνει μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών με φυσικό ήχο. Έπαιξαν και ηχογράφησαν όλοι μαζί, όπως τον παλιό καλό καιρό, για να καταγραφεί ο παλμός και η δόνηση του κάθε τραγουδιού με την ενορχηστρωτική φροντίδα του ταλαντούχου Μίλτου Σελητσανιώτη. Πρωτότυπες συνθέσεις, αισθαντικοί στίχοι που αξιοποιούνται από την ερμηνεία της Σουσάνας.

Η Σουσάνα, πιστή εδώ και χρόνια στο λαϊκό τραγούδι όπως το παρουσιάζει στις εμφανίσεις, μας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ερμηνευτική της δύναμη σε αυτό το πρώτο album.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το τραγούδι “Ποιος” που προλόγισε αυτό το album με τη σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Μαυροφοράκη.

Η Σουσάνα Τρυφιάτη στις ζωντανές της εμφανίσεις έχει συνεργαστεί με τον Κώστα Μακεδόνα, τον Θοδωρή Κοτονιά, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Θοδωρή Παπαδόπουλο και πολλούς άλλους.

Το album κυκλοφορεί από την Μικρός Ήρως.

Μείνε εδώ κι αυτή την νύχτα στα ονειρά μου χώρεσε
Όσα στο μυαλό δεν ζήσαν η καρδιά τα μπόρεσε
Λέξεις που δεν έμαθα να λέω με τα μάτια σου’ δειξα
Κι αν δεν τις κατάλαβες εγώ δεν φταίω

Ποιός κοιμήθηκε αγκαλιά με τα όνειρά σου
Ποιός δυνάμωσε το φώςμέσα στην ματιά σου
Ποιές ευχές σου χάρισαν όσα εσύ δεν ξέρεις
Κι άδικα τόσο συχνά δείχνεις να υποφέρεις
Μόνο την χαρά ζητώ να φέρεις

Άσε με γλυκά να γείρω, μέσα στην αγάπη σου
Τ’όνομα μου να ξεχνάω, όταν είμαι πλάι σου
Λέξεις που δεν έμαθα να λέω
Με τα μάτια σου΄δειξα
Κι αν δεν τις κατάλαβες εγώ δεν φταίω

—————————

Λίγα λόγια για τη Σουσάνα Τρυφιάτη
Η Σουσάνα Τρυφιάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Οι μουσικές ρίζες της οικογένειας της, την οδήγησαν να ασχοληθεί με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία, παρακολουθώντας μαθήματα κλασσικής κιθάρας και θεωρίας της μουσικής. Είναι απόφοιτος του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης και του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πτυχιούχος Αντίστιξης από το ωδείο “Κατερίνα Μάσκα” και κάτοχος του μεταπτυχιακού “Σχολική Ψυχολογία και Μαθησιακές Διαταραχές” από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. Είναι διπλωματούχος μονωδίας και κλασσικού τραγουδιού από το ωδείο Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here