Μία πλατινένια συνεργασία έρχεται να μας εκπλήξει στη σκηνή του “Κρεμλίνο” στον Πειραιά με τον πολυτάλαντο Σώζο Λυμπερόπουλο και τον χαρισματικό Παναγιώτη Τσαφαρά!

Μας περιμένει ένα μουσικό ταξίδι που θα συνδυάζει τη μουσική μελέτη και εμπειρία του Σώζου Λυμπερόπουλου από διάφορα φάσματα και είδη μουσικής με το ταλέντο και την ενέργεια του Παναγιώτη Τσαφαρά.

Ο Σώζος Λυμπερόπουλος και ο Παναγιώτης Τσαφαράς έχουν κερδίσει το κοινό με την αυθεντικότητα και το ταλέντο τους και θα κατακτήσουν τη σκηνή του αγαπημένου στεκιού του χειμώνα “Κρεμλίνο” για να παρουσίασουν ένα μουσικό ταξίδι μεταξύ αγαπημένων τραγουδιών από την έντεχνη – rock σκηνή και στοιχείων λαϊκής μουσικής.

lymperopoulos_tsafaras_afisa_2018_01_001

Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Σώζος Λυμπερόπουλος, ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Panik Entertainment Group με το νέο του τραγούδι “Μόνο εσύ”, μια σύνθεση δική του και στίχους του μοναδικού Αντώνη Ανδρικάκη. Η μελαγχολική ερμηνεία του Σώζου Λυμπερόπουλου στην ερωτική μπαλάντα, σε γεμίζει εικόνες με το πρώτο άκουσμα.

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς από τη πρώτη στιγμή έκανε αισθητή τη παρουσία του στην Ελληνική μουσική σκηνή λόγω της ιδιαίτερης φωνής του και της εμπιστοσύνης που του έδειξαν αξιόλογοι και διακεκριμένοι καλλιτέχνες. Στο νέο single του Παναγιώτη Τσαφαρά “Στρατιώτης”, τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης και τη μουσική ο Νίκος Μερτζάνος.

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

KREMLINO
Καραΐσκου 119, Πειραιάς – Πλατεία Κοραή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here