Οι Taboo Trio  (Τίμος Παύλου – Κιθάρα, Γιάννης Παπαγιαννούλης –Κρουστά, Κώστας Αρσένης – Μπάσο), δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2010 ως αποτέλεσμα μιας παράλληλης και μακρόχρονης πορείας τριών μουσικών, επηρεασμένων από διαφορετικά στυλ και ακούσματα που όμως τα συνδέει η ανάγκη για δημιουργία και έκφραση.

1600X1600

Οι Taboo Trio δύσκολα μπορούν να ενταχθούν σε κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής ’ παίζουν δικές τους συνθέσεις, βασισμένες σε Jazz αρμονίες, ανοιχτούς αυτοσχεδιασμούς αλλά ταυτόχρονα επηρεασμένοι από Rock,Ethnic ήχους ,από την κλασσική μουσική ,από παραδοσιακούς ρυθμούς και μεσογειακά ηχοχρώματα.

Με την ακουστική ,κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα, το ηλεκτρικό μπάσο και το κοντραμπάσο και τα παραδοσιακά, latin, multi κρουστά, προσπαθούν να ανοίξουν ένα κοινό και ξεχωριστό δρόμο σύμπραξης, επικοινωνίας και πειραματισμού, μέσα στον λαβύρινθο της σύγχρονης μουσικής, κινούμενοι σε αυθεντικές συνθέσεις αλλά και νέα standards.

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων, το Taboo Trio ηχογράφησε τον πρώτο δίσκο του με τίτλο Spiral”.

O δίσκος κυκλοφορεί από την ReDefine Productions σε επιλεγμένα δισκοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και στις ψηφιακές πλατφόρμες ITunes, Amazon,Google Play και EMusic.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here