Να βαράμε στις γωνίες τα όνειρα μας
μια εσύ και μια εγώ.
Να σου δείξω τι μπορώ;

Ο τραγουδοποιός και μουσικός Σπύρος Παρασκευάκος παρουσιάζει αυτό τον Ιούνιο ένα νέο τραγούδι. Τίτλος, «Τραπεζάκι Σαλονιού». Μαζί του στην ερμηνεία, η Iωάννα Λέκκα.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα στις 21 Ιουνίου, το video, όμως, που σκηνοθέτησαν o Eυθύμης Χρήστου και ο Χρήστος Συμεωνίδης (Art/co director – D.O.P.) έχει ήδη κάνει πρεμιέρα και μπορείτε να το δείτε στο YouTube κανάλι του Σπύρου Παρασκευάκου.

Ο ίδιος γράφει για το τραγούδι αυτό: «Με αυτό το τραγούδι που αποτελεί το πρώτο σινγκλ της νέας μου δουλειάς επιστρέφω στη πρώτη μου ύλη. Στον πιο δικό μου εαυτό. Βρίσκω τη φωνή μου, τα τραγούδια μου και τα μοιράζομαι με ανθρώπους της γενιάς μου που εκτιμώ και θαυμάζω. Με αγαπημένους φίλους. Η εποχή αυτή με βρίσκει πιο τρυφερό και πιο ρομαντικό από ποτέ. Απενοχοποιημένα ρομαντικό, φωτεινό, ελεύθερο και γενναιόδωρο.
“Τραπεζάκι σαλονιού”. Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε αυτούς που τσακίστηκαν, πού πόνεσαν ξανά και ξανά, που ονειρεύονται και επιμένουν στο “μαζί”, στο “εδώ και τώρα”, στον έρωτα, την αγάπη και τη ζωή . Σε αυτούς που δίνουν χώρο αλλά διεκδικούν και τον δικό τους.
Να βαράμε στις γωνίες τα όνειρα μας / μια εσύ και μια εγώ. / Να σου δείξω τί μπορώ;
Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε αυτούς που θέλουν να λειάνουν με τα όνειρα τους όλες τις γωνίες αυτού του κόσμου…»

ΣΤΙΧΟI – ΜΟΥΣΙΚΗ: ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΣ
ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΣ – ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΚΚΑ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΕΥΘΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ART/CO-DIRECTION – D.O.P: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
STYLING: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΙΣΣΑΣ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΡΟΣ – ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΣ
ΠΙΑΝΟ – DRUMS – ΜΠΑΣΟ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΡΟΣ
ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ: ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΕΝΑΚΗΣ
ΒΙΟΛΙ: ΜΑΡΙΟΣ ΙΒΑΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
PROGRAMMING: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΡΟΣ
SYNTH: ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΣ

Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε από τον Κώστα Παρίση στο STUDIO PRAXIS
POST PRODUCTION: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΜΙΡΑΝΤΑ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

CAST: ΝΑΤΑΣΑ ΣΦΕΝΔΥΛΑΚΗ,ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΙΒΑΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΥΡΑΝΗ, ΙΑΣΩΝΑΣ ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΟΣ,ΦΛΩΡΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, JAMES RODI

ΠΑΡΑΓΩΓΗ:ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΣ

*Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Καισαιριανής για την ευγενική παραχώρηση του Γηπέδου Τένις, τον Γρηγόρη, τη Βούλα Μαραγκάκη, την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Αθλητισμού, κ. Ιωάννα Τσιροζίδη, τον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Καισαριανής και τους προπονητές Δημήτρη Κωστάκο και Δήμητρα Λιτού για την πολύτιμη βοήθειά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here