Ο Ʃτάθης Αραµπατζής, µε το δεύτερο προσωπικό του album, ανιχνεύει τα όρια της ροκ εναλλακτικής µουσικής.

Οι ηλεκτρικές κιθάρες και τα πλήκτρα σµίγουν µε παραδοσιακά όργανα, σε ένα µουσικό ψηφιδωτό εννέα τραγουδιών, µε καλεσµένους τη Μάρθα Φριντζήλα και τον Γιώργη Ξυλούρη (Ψαρογιώργη).

Το Τέλος του Χειµώνα” γεννήθηκε και υλοποιήθηκε κατά την διάρκεια της καραντίνας εξαιτίας του Covid-19. Έτσι, εκτός από διαχρονικές αναζητήσεις αντανακλά και τη δίψα για απόδραση από το δυστοπικό περιβάλλον της εποχής.

Σύντομο βιογραφικό
Ο Ʃτάθης Αραµπατζής, κιθαρίστας και τραγουδοποιός, σπούδασε κλασική κιθάρα στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης, με καθηγητή τον Ʃολίστ Κωνσταντίνο Κοτσιώλη. Παράλληλα με τις σπουδές στη µουσική ήρθε και η είσοδος του στη Γεωπονική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης. Ως φοιτητής στην Θεσσαλονίκη συµµετείχε σε διάφορα σχήµατα µέχρι την αποφοίτησή του. Κοµβικό σηµείο στη µουσική του πορεία υπήρξε η γνωριµία του µε τον Γιάννη Αγγελάκα. Γίνεται µέλος και κιθαρίστας του σχήµατος Γιάννης Αγγελάκας και Επισκέπτες και αργότερα κιθαρίστας του σχήµατος Αγγελάκας 3, µαζί µε τον Ντίνο Ʃαδίκη, τον Τίτο Καργιωτάκη και τον Χρήστο Χαρµπίλα. Μετά από πολλές εµφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και διάφορες συµµετοχές σε δίσκους ως κιθαρίστας, τα τελευταία χρόνια ακολουθεί προσωπική πορεία έχοντας ηχογραφήσει δύο album µε σηµαντικές συνεργασίες. Την “Άγρια Μέρα” (2018), με συµµετοχή του Ʃωκράτη Μάλαµα, και “Το Τέλος του Χειµώνα” (2023), με συµµετοχή του Γιώργη Ξυλούρη (Ψαρογιώργη) και της Μάρθας Φριντζήλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here