19/11/2010
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας Μουσικής Σκηνής “Ρυθμός Stage”)

Ο Σταύρος Σιόλας και η Ευτυχία Μητρίτσα, δύο νέα ονόματα της Ακτή Live ‘n’ Studio που μας συστήθηκαν φέτος μέσα από τις προσωπικές τους κυκλοφορίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό ζωντανό πρόγραμμα.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου και για τέσσερις Κυριακές, ανεβαίνουν στην σκηνή του Ρυθμού Stage στην Ηλιούπολη και μας παρουσιάσουν μια επιλογή από δικά τους κομμάτια, αλλά και αγαπημένες συνθέσεις άλλων δημιουργών. Από Χατζιδάκι μέχρι Leonard Cohen, ο Σταύρος και η Ευτυχία διασκευάζουν με το δικό τους στίγμα παραδοσιακά, λαϊκά και νεώτερα τραγούδια με μοναδικό τρόπο σε ένα εξαιρετικό live.

Ο Σταύρος Σιόλας έγινε ευρύτερα γνωστός το 2006, κερδίζοντας το 1ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού και βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, με το τραγούδι «Της Άρνης Το Νερό». Tο καλοκαίρι του 2010, κυκλοφόρησε το album Στα Μισά Της Νύχτας, πάνω σε μουσικές που έγραψε ο ίδιος και στίχους του Πόλυ Κυριάκου και του Φίλιππου Γράψα και σε παραγωγή του Γιώργου Ανδρέου.  Στο τραγούδι Χωρίς Εσένα, ένα από τα πιο ξεχωριστά και πιο επιτυχημένα του album, συμμετέχει η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η Ευτυχία Μητρίτσα γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά, αυτό όμως που τροφοδοτούσε πάντα τη σχέση της με τη μουσική, ήταν το τραγούδι. Έτσι όταν ήρθε στην Αθήνα ως φοιτήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με αυτό. Έχει   συνεργαστεί  με  τους: Ν. Μαμαγκάκη, Σ. Γιαννάτου, Γ.Ανδρέου, Χρ. Θηβαίο, Στ. Γαδέδη, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων και τον Μ. Λογιάδη, αλλά και με τους σκηνοθέτες Μ. Μαρμαρινό και Lee Brower (κορυφαία στις «Χοηφόρους» του Αισχύλου). Ο Μυστικός Προορισμός είναι το πρώτο της cd που περιλαμβάνει δικές της συνθέσεις (εκτός από το Σκλαβάκι της Αγάπης που τους στίχους έχει γράψει ο Ορέστης Ντάντος), σε παραγωγή του Γιώργου Ανδρέου.

Σε δύο από τις εμφανίσεις τους θα έχουν μαζί τους ως special guest τους Γιώτα Νέγκα (στις 28/11) και Μίλτο Πασχαλίδη (στις 5/12).

Μαζί τους οι:
Νίκος Χριστόπουλος: τύμπανα
Άγγελος Παπαδάτος: ηλεκτρικό & ακουστικό μπάσο
Λευτέρης Πουλιου: πλήκτρα & άλτο σαξόφωνο
Τίμος Παύλου: κιθάρες

Ρυθμός stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060

ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here