Απρίλιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : MBI

Το νέο άλμπουμ του Στέφανου Μακρίδη «Να κρατάμε αποστάσεις» που κυκλοφορεί από την MBI, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με δύο πολύ αξιόλογους δημιουργούς, τον συνθέτη των λαϊκών επιτυχιών Νίκο Γεωργόπουλο και τον πολύ ταλαντούχο, νέο στιχουργό, Χρήστο Αναστασίου και είναι ένα από τα πιο μελωδικά, ποιοτικά και ταυτόχρονα εμπορικά cd που κυκλοφορούν.

Ο Στέφανος Μακρίδης γεννήθηκε στη Γερμανία αλλά μεγάλωσε στην Ορεστιάδα. Η πρώτη του επαφή με το λαϊκό τραγούδι, ήταν σε ηλικία εννέα χρονών ακούγοντας δίσκους 45 στροφών. Μεγάλωσε με τα τραγούδια του Στράτου Διονυσίου, του Στέλιου Καζαντζίδη, του Μανόλη Αγγελόπουλου, του Πάνου Γαβαλά αλλά και όλων των άλλων μεγάλων του λαϊκού μας τραγουδιού. Δούλεψε ως τραγουδιστής σε μαγαζιά της Β. Ελλάδας και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, που αναγνώρισε σε αυτόν το γνήσιο λαϊκό συναίσθημα της ερμηνείας του.

Το «Να κρατάμε αποστάσεις» είναι το δεύτερο άλμπουμ του Στέφανου Μακρίδη και περιλαμβάνει δέκα ολοκαίνουργια λαϊκά τραγούδια που είναι σίγουρο ότι θα αγαπηθούν! Είναι άλλωστε σαφές ότι βάση του είναι η λαϊκή μας παράδοση και πατάει γερά σε λαϊκούς ρυθμούς και όργανα αλλά το σημαντικότερο αγγίζει τις ψυχές μας!

Κι όπως λέει ο Στέφανος Μακρίδης: «Να κρατάμε αποστάσεις… για να μην έχουμε εντάσεις!!!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here